ATV ekranlarının yeni dizisi İkimizin Sırrı ilk fragmandan seyirciyi yakaladı!

ATV ekranında yayınlanacak olan TV dizisi İkimizin Sırrı ilk fragmandan seyirciyi yakaladı!

ATV ekranlarının yeni dizisi İkimizin Sırrı ilk fragmandan seyirciyi yakaladı!

Atv ekranlarında yayın hayatına başlayacak hem başarılı hem de ödüllü senarist Özen Yula tarafından yazılan İkimizin Sırrı ilk fragmanı ile gündeme oturdu. Leyla Faray ve Bestemsu Özdemir'in önce mutlu bir şekilde İstanbulda gezinerek başladıkları fragman birini gördükten sonra kaçışa dönüyor.

Mutluluğun yerini endişe , güneşli havanın yerini fırtına alıyor ve ekranda bir diğer başrol oyuncusu Aras Aydın beliriyor. En sonunda evden eşyalarını alıp kaçmış bir anne kızın kendilerini korumak için bir masanın altına saklandığını görüyoruz.

Acaba nasıl bir denge işleyecek diye düşündürmeye başlayan dizinin senaristi ödüllü. Demek ki bizi darmadağın edecek bir dizi yola çıktı, geliyor.

Kadro için sürekli yeni oyuncuların eklendiği bilgiside yine fısıltı gazetesi tarafından duyulanlar. Son olarak başarılı oyuncu Berrin Arısoy'un da kadroya dahil olduğunu biliyoruz.

Arısoy'dan sonra diziye şimdide Tarık Uğur Özenbaş'ın katıldığı bilgisi geldi. Kendisini daha önce Adı Mutluluk projesinde de izlemiştik.  Yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş'ın oturduğu dizi yok yoksul durumda ve 7 yaşında bir kızı olan ve aynı zamanda hasta bir anneye sahip genç bir kadın ile zengin bir iş adamının yaptığı evlilik anlaşmasını anlatıyor. Kore versiyonu bulunan dizinin Türk uyarlaması nasıl olacak çok ama çok merak ediliyor.