ATV ekranlarının fenomen dizisi Kuruluş Osman dizisinde şok ayrılık!

Burak Özçivit'in başrol oyuncusu olduğu ve ATV'de yayınlandığı günden itibaren fırtınanlar estiren TV dizisi Kuruluş Osman'da bomba bir ayrılık yaşandı. Ayrılık haberini sosyal medyadan duyurdular

ATV ekranlarının fenomen dizisi Kuruluş Osman dizisinde şok ayrılık!

ATV'nin son zamanlardaki fenomen dizilerinden biri olan Kuruluş Osman'da ayrılık haberi geldi.

Başrollerini Burak Özçivit, Özge Törer ve Tamer Yiğit gibi ünlü isimlerin paylaşmış olduğu Kuruluş Osman dizisi, 24 Mart Çarşamba akşamı 51. son bölümüyle ekranlardaydı. Dizi yine 51.bölümünde de fırtınalar estirdi. 


Sonrasında Diriliş Ertuğrul'da Abdurrahman Alp karakteriyle bilinen yeni sezonda Kuruluş Osman'da da Abdurrahman Gazi karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Celal Al son bölümle birlikte diziden ayrıldılar. Öte yandan Kuruluş Osman dizisinde düzenlenen bir düğün toyunu basan Moğolların saldırısı ile Abdurrahman Gazi öldürülmesi seyirciyi derinden üzdü.
 
YAPIMCIDAN VEDA PAYLAŞIMI GELDİ 


Kuruluş Osman'ın yapımcısı Mehmet Bozdağ da sosyal medya hesabından Celal Al'a dikkat çeken bir veda paylaşımı yaptı. Konuyla ilgili olarak Bozdağ paylaşımında "Bir destanı anlatmak için çıktığımız bu yolda ilk günden bugüne; canla, başla, aşkla çalışan kıymetli oyuncumuz Celal Al'a emekleri için çok teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi...

Celal Al Kimdir?

Celal Al, 1982 yılında Artvin'de doğmuştur. Celal Al 185 cm boyunda ve 87 kilodur. Oyunculuk üzerine eğitimini tamamlayan Celal Al, 2012 yılında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rol alarak kariyerine önemli bir adım atmıştır.

Kuruluş Osman Dizisinin 52.bölümünde yaşanacaklar şimdilerde herkes tarafından merak ediliyor. Çok sayıda dizi final yapıp ekran yolculuğuna veda ederken ATV de yayınlanan Kuruluş Osman gerek güçlü senaryosu ve kadrosuyla fırtınalar estirmeye devam ediyor.

Dizinin gelecek sezonda da ekranda olabileceğine kesin gözüyle bakılıyor