ATV ekranlarında Kalp Yarası Dizisi sağ gösterip sol vuracak!

28 Haziran Pazartesi akşamı ATV ekranlarında hayat bulacak yeni dizi Kalp Yarası ilk gösterimiyle çok dikkat çekmişti.

ATV ekranlarında Kalp Yarası Dizisi sağ gösterip sol vuracak!

İlk fragmandan sonra, seyircinin senaryo hakkında yorum yapıyor olabilmesi, dikkatleri daha da üstlerine çekmeyi başardı. Tomris Giritlioğlu farkını izleyeceğimiz dizide senaryonun tüm dengeleri alt üst edeceğine inanılıyor. Çekimleri Antakya'da devam eden dizide, öncelikle evlilik hazırlığı yapn birçift görüyoruz ve çiftin olduğu yerde 2. bir adam. Sanki bu adamda damada yakın biri ve gelin'in kendisiyle öpüştüğünü görüyoruz.

Damat bir şekilde bu durumu öğreniyor ve damatlığını camdan aşağı atıyor ancak gelini hazırlanırken görüyoruz ve belli ki kızın haberi yok, yaşadığı yasak aşkın anlaşılmış olma ihtimalinden ama tam bu esnada esas oğlanımızın yanında bambaşka gelinlik giymiş bir kız görüyoruz.

Bu da demek oluyor ki acaba damat düğün günü salona bambaşka bir kız ile girip, onunla mı evlenecek? Bu kız nerede çıktı? Gelin olmayı bekleyen kız bakalı ne yapacak? gibi gibi bir çok soruyu da beraberinde getiriyor.

Kültürel anlamda seyirciyi her türlü doyuracağa benzeyen dizide inanılmaz bir oyuncu kadrosu yer alıyor. Gökhan Alkan Yasak Elma projesinden sonra başrol olarak ekranlara geri dönüyor. Kendisi son zamanlarda biten ilişkisi ile gündeme gelmiş olsa da magazin kısmı bizim dışımızda kaldığından, seyirci olarak eşsiz performansını çok ama çok özlemiştik. Yağmur Tanrısevsin tam dört sene sonra tekrar bütün güzelliğyle ekranlarda. Yağmur Tanrısevsin'de bir zamanlar Oğuzhan Koç ile olan ilişkisiyle gündemdeydi ancak oyunculuk yetenekleri çoktan magazinsel konuları gerisinde bıraktı bile. Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler , Nail Kırmızıgül gibi birbirinden yetenekli ve usta bir kadronun da dizide yer aldığı düşünülürse bu dizi olay olacak.

Kendilerine bol şans diliyor ve tekrar hatırlatıyoruz. 28 Haziran Pazartesi , Atv ekranlarında başlayacak olan Kalp Yarasını kaçırmayın!