ATV ekranında yayınlanan TV dizisi Maraşlı'ya yazık oluyor!

Atv ekranlarında ilginç konusuyla ekranlara gelen Maraşlı dizisinin başrolü Alina Boz ve Burak Deniz canlandırmaktaydı.

ATV ekranında yayınlanan TV dizisi Maraşlı'ya yazık oluyor!

Birbirileri için çok farklı iki insanın nasıl büyük bir aşkla birbirinden vazgeçemeyeceklerini gördük :) İyi reytginler almasına rağmen Maraşlı da işler yolunda gitmiyor. Atv şimdilik gününü değiştirdi ve Salı gününe aldı ancak Ada Masalı ve Baht Oyunu faktörünü unutarak böyle bir hamle yapmış olacak ki seyirci bu yapımları henüz iki bölümden çok ama çok sevdi. 

Bütün bunların içinde Maraşlı adım adım finale doğru da yürüyor. Seyirci bu güzel yapımın bu şekilde bitip, gidiyor olmasına ne yazık ki anlam veremiyor.

Seyirci sosyal medya da çok tepki gösterse de yapım nuh dedi ama peygamber demedi maalesef. Bu kadar güzel tutmuş, seyirciyi kendine çekmeyi başarmış dizinin neden bu kadar şansız bir hale geldiği ise kimse tarafından anlaşılamadı maalesef.

Keşke her şey yolunda gitseydi de bu kadar çok sevilen dizi, gözler önünde eriyip gitmeseydi ama belli ki ne seyircinin tepkisi, ne reytingler ne de herhangi başka bir şey yapım şirketinin fikrini değiştiremeyecek ve dizi arşivdeki yerini almaya doğru gidecek.

Herkes için başarılı bir final olsun ve bir daha böyle güçlü yapımlar, solup gitmesin aksine sahip çıkılsın, sarılıp sarmalansın. En büyük işin düştüğü seyirci böyle arka plana atılmasın.