ATV ekranında yayınlanan Kardeşlerim Dizisine Final Öncesi Büyük Sürpriz

ATV ekranında yayınlanan TV dizisi Kardeşlerim finale hazırlanırken seyirci çok şaşırtıcı bir şekilde dizi yapım şirketini ve kanal yönetimini şaşkına uğrattı.

ATV ekranında yayınlanan Kardeşlerim Dizisine Final Öncesi Büyük Sürpriz

 

Yayınlandığı günden itibaren fırtınalar estiren Kardeşlerim dizisiyle ilgili şaşırtıcı bir gelişme yaşanıyor. Yaşanan bu duruma hem kanal yönetimi hem de yapım şirketi oldukça şaşırdı.

Peki diziyle ilgili yaşanan bu durum neydi? 

ATV'de yayınlanan Kardeşlerim dizisi finaline hazırlanıyor. Cumartesi akşamlarının dram yüklü tv dizisi, ekranlara veda etmeden önce büyük bir sürprizle karşılaştı. Kardeşlerim dizisine büyük şok, seyirciden...

ATV'de cumartesi akşamları ekrana gelen Kardeşlerim, sezon finaline hazırlanıyor. On sekizinci bölümü ile yaz molası verecek olan dizinin son bölümü büyük olay oldu. Reytinglerde rekor kıran dizi, youtube'da ve sosyal medyada da büyük bir başarı elde etti.

İzlenme rekoru kırdı

Başrollerinde Celil Nalçakan ve Su Burcu Yazgı Coşkun gibi oyuncularla seyirci karşısına çıkan dizi, haftalar önce ATV'de fazla reklamı yapılmadan başlamıştı. Ancak dizi, cumartesi akşamları çok sevilerek takip edilen Gönül Dağı dizisine rakip çıktı. Reytinglerde Gönül Dağı'nın hemen arkasından gelen Kardeşlerim, önceki hafta Gönül Dağı'nın final yapması ile yeni bir rekor kırdı. On yedinci bölümü ile tüm izleyicileri ekrana kilitleyen dizi resmen tüm Türkiye tarafından izlendi. Tüm kategorilerde birinci olan dizi tüm kişiler kategorisinde izlenme oranını yüzde 9,31'e çıkardı, %26,54 izlenme payının yanında AB listelerinde de  %5,89 izlenme oranı ve %18,23 izlenme payı elde ederken 20+ABC1’de %6,63 izlenme oranı ve %19,37 izlenme payı alarak yeni bir rekor kırdı. 

Sosyal medyadaki başarıları devam ediyor

Dizi bir yandan da sosyal medyada bir rekora imza attı.  #UnutulmazSahne hashtagini kullanan dizi, cumartesi günü en fazla konuşulan konu olarak gündeme girdi ve bölüm sona erene dek listeden düşmedi. Daha öncesinde de sosyal medyadan pek çok başarı yakalayan Kardeşlerim. birçok ödülü de bu sayede kapmıştı. Dizinin Youtube hesabı da bir milyon kullanıcıya eriştikten sonra Gold özel ödülünü aldı. 

Son bölümde ne olmuştu?

Dizinin en akılda kalan sahnesi Tolga'nın intikamı oldu. Okuldan alınan Tolga, tiyatro oyunundaki silahı gerçeği ile değiştirdi. Konudan son anda amca Orhan'ın haberi olur. Ömer'in Doruk'a yönelttiği silah ateşlendiğinde sahneye atlayan Orhan vurulur. Her şeyden habersiz olan Ömer şaşkınlıkla kalırken Orhan kanlar içinde yere yığılır.