ATV bir kez daha FOX'a diz çöktürdü! Milli maça rağmen başarı geldi

ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim adlı dizi, milli maç olmasına rağmen sıralamasından ödün vermedi ve diziler arasında zirveyi kaptı. Büyük başarı yakalayan dizi, FOX'un iddialı dizisine nal toplattı.

ATV bir kez daha FOX'a diz çöktürdü! Milli maça rağmen başarı geldi

NGM Medya imzalı ATV dizisi Kardeşlerim, 13 Kasım Cumartesi gününde büyük başarıya imza attı. En büyük rakibi Gönül Dağı'yla yarışan dizi, dün akşam Gönül Dağı'nın yerine milli maça karşı da yarıştan düşmedi. TRT 1 ünlü dizisini maç nedeniyle erteledi. Ancak diğer kanallarda yarış devam etti.

REYTİNG ORANLARINDA BAŞARI GELDİ
ATV'nin dizisi Kardeşlerim de diziler arasında en çok izlenen yapım olmayı başardı. Total, AB ve ABC1 kategorilerinde birincilik yakalayan dizi, rakibi Elkızı'na nefes aldırmadı.

OYUNCULARIN BAŞARISI İZLEYİCİYİ BAĞLIYOR
Yönetmen koltuğunda Serkan Birinci'nin yer aldığı, senaryosunu Gül Abus Semerci'nin kaleme aldığı ve Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy, Singe Selçuk, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Aylin Akpınar gibi oyuncuların yer aldığı dizi her hafta izleyiciyi ekrana bağlamayı başarıyor.

FOX'UN YENİ DİZİSİ TEHLİKE ALTINA GİRDİ

Kardeşlerim'in rakibi FOX'un NTC Medya imzalı dizisi Elkızı ise başarıya bir kez daha ulaşamadı. Dizi bu hafta önceki bölümlerden daha düşük oranlar alarak, yerini tehlikeye attı. Düşük reyting oranlarına tahammül edemeyen kanalın, bu durum karşısında ne yapacağı merak ediliyor.