Aşk Mantık İntikam'ın favori çifti Ozan ile Esra, tüm çiftleri geride bırakarak zirveye oturdu!

30 Ağustos-5 Eylül haftasında en çok izlenen diziler belli oldu. Totalde bakıldığında en çok izlenen televizyon dizisi Aşk Mantık İntikam oldu. Ozan ile Esra'nın tutkusu ama aynı zamanda geçmişin öfkesi izleyicilerin de dikkatini çekti.

Aşk Mantık İntikam'ın favori çifti Ozan ile Esra, tüm çiftleri geride bırakarak zirveye oturdu!

Televizyonda her akşam en az bir iddialı dizi bulunuyor. Yaz mevsiminden yeni çıkmış olmaktan dolayı hep yaz dizileri ekranlarda devam ediyor. Genel olarak bir çiftin anlatıldığında dizilerde, yan rollerdeki oyuncular da başrollere aşık oluyor ve böylece bir aşk sarmalı yaşanmaya devam ediyor.

AŞK MANTIK İNTİKAM TACI KAPTI

Yaz sezonunda başlayan bazı diziler reyting rekorları kırarken, bazı diziler de Türk tarihinin dizi çöplüğüne doğru yol alıyor. 30 Ağustos-5 Eylül haftasında en çok izlenen diziler belli oldu. Bu oranlara göre FOX ekranlarının iddialı dizisi Aşk Mantık intikam 6,41 reyting ile ilk sırayı almayı başardı.

KALP YARASI İKİNCİ SIRAYI KAPTI

Hemen arkasından ATV'de yayınlanan Kalp Yarası geldi. 4,95 reyting alan dizide Ayşe ile Ferit'in uyumu dikkatleri çekiyor. Üçüncü olan dizi de Kanal D'de yayınlanan ve 3.70 reyting alan Bora ve Ada'lı Baht Oyunu oldu.

Sırasıyla ilk 10 içerisinde bulunan diziler ise şöyle:
3.11 reyting ile İkimizin Sırrı, 2.83 reyting ile Sen Çal Kapımı, 2.34 ile Ada Masalı, 3.11 ile Kazara Aşk, 2 ile Aşkın Tarifi, 1.71 reytingle Baş Belası ve 1.39 ile Dünya Hali.