Aşk-ı Memnu hayranları çok heyecanlanacak! Seneler sonra tekrar aynı dizide olacaklar

Kanal D'de büyük yer edinmiş olan Aşk-ı Memnu dizisi, Behlül ile Bihter'i Türk dizisinin en önemli karakterleri haline getirdi. Dizi kulislerinde dolaşan haberlere göre Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat, yıllar sonra yine aynı projeyle bir araya gelecek.

Aşk-ı Memnu hayranları çok heyecanlanacak! Seneler sonra tekrar aynı dizide olacaklar

Türkiye'nin dizi tarihine damga vuran Kanal D dizisi Aşk-ı Memnu, Kıvanç Tatlıtuğ'un hayat verdiği Behlül ile Beren Saat'in canlandırdığı Bihter'in yasak aşkıyla hatırlanıyor. 2008-2010 seneleri arasında büyük ses getiren dizi, yeniden ekranlara tekrarlarıyla dönse dahi çok sevilerek izlenmeye devam etti. Özellikle Bihter'in kendisini vurduğu sahne, o tarih bile sosyal medyada her yıl gündem olmaya devam ediyor.

GÜLSEREN BUDAYICIOĞLU, BEHLÜL İLE BİHTER'İ BULUŞTURUYOR

Dizi dünyasında bu kadar etki yaratan yasak aşkın başrolleri, 11 yıl aradan sonra ilk kez aynı proje içinde yer alacak. Gerçek Gündem'in haberine göre, şu sıralar kitaplarıyla sektörde adından büyük söz ettiren Gülseren Budayıcıoğlu'nun "Kral Kaybederse" isimli kitabı dizi olacak. Bu dizide de Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un birlikte rol alacağı konuşuluyor.

AŞK-I MEMNU HAYRANLARI ŞİMDİDEN ÇOK MUTLU OLDU

Beren Saat'in ve Kıvan Tatlıtuğ'un bu dizide hangi rolü üstleneceği henüz belli değil. Önümüzdeki sezon için böyle bir dizinin gündeme geleceği iddiaları şimdiden herkesi heyecanlandırdı. Aşk-ı Memnu hayranları, Behlül-Bihter aşkını yeniden başka karakterler üzerinden göreceği için çok mutlu oldu.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarından uyarlanan, Camdaki Kız, Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda çok büyük beğeni almıştı. Şimdi Kral Kaybederse de ekranlara gelirse, ekranlarda Budayıcıoğlu rüzgarı esmeye devam edecek.