Aşk 101 dizisinden 'Çok Güzel Hareketler 2'ye özel konuk

AŞK 101 dizisinde başrol oyuncuları arasında yer alan Kubilay Aka, Çok Güzel Hareketler 2'nin bu hafta ekranlara gelecek bölümünde yer alacak.

Aşk 101 dizisinden 'Çok Güzel Hareketler 2'ye özel konuk

Genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan, sunuculuğunu ise Eser Yenenler’in yaptığı, Kanal D’nin sevilen programı 'Çok Güzel Hareketler 2', birbirinden komik ve eğlenceli skeçleriyle her pazartesi akşamı seyirci karşısına gelmeye devam ediyor.

ÖZEL KONUKLAR VAR

Gelen bilgilere göre Kanal D'nin sevilen programı Çok Güzel Hareketler 2'nin bu hafta ekrana gelecek olan bölümüne Aşk 101 dizisinin oyuncusu Kubilay Aka konuk olacak.

Konuyla ilgili TV100'de yer alan habere göre; genç oyuncu, yer aldığı 'İçimdeki Esnaf Taksici' skecindeki performansıyla seyirci karşısında olacak ve kahkahalar programda havada uçuşacak.

Öte yandan Geçtiğimiz günlerde de kimseden özür dilemediğini söyleyen genç oyuncu Kubilay Aka, sosyal medyada bu konu ile adeta gündem olmuştu.

330105-810x458.jpg

Hakkındaki tepki çeken Eleştirilere, Çok Güzel Hareketler 2'de esprili bir dille yanıt veren oyuncu, canlandırdığı skeçte de defalarca özür diledi. Skeçte süper şoför karakteriyle izleyeceğimiz Kubilay Aka, özür dileyemediği için de ayrıca özür dilediğini seyircinin kahkahaları arasında dile getiriyor.

YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLENEBİLİYOR

Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen programın tekrarları youtube üzerinden de izlenebiliyor. Ancak programın bant kayıtları pazartesi akşamları Kanal D ekranında oluyor.