Arka Sokaklarda şoke eden bir veda daha olacak.

Arka sokaklarda şoke edecek bir ayrılık haberi daha geliyor.

Arka Sokaklarda şoke eden bir veda daha olacak.

Kanal D'de yayınlanan ve Türk teevizyon tarihindeki en uzun soluklu dizi ünvanını taşıyan Arka Sokaklar dizisinde bir şok eden ayrılık daha geliyor. 15 sezondur aralıksız devam eden dizi bu sene 594. bölümüyle 15.sezona veda ediyor olacak ve 16. sezon için tüm ekip tatilde dinlenmeye çalışacaklar. 

 

Geçen hafta Tekin karakterini canlandıran Onur Bay'ın dizide adeta büyüdüğünü ve artık yeni projelerde yer almak istediğinden dolayı ayrılma kararı aldığını bahsetmiştik. Bu haftada Zeliş karakterine hayat veren Yüsra Geyik'in de diziden ayrılma kararı aldığı duyuldu ve seyirci çok üzüldü. Yüsra Geyik'te 15 yıldır dizide büyüyen çocuk oyunculardan biriydi. Adeta artık burada Hüsnü Çoban ve kardeşleriyle aile bağları kuvvetlenen oyuncunun ayrılığı herkesi üzdü.

Başına her türlü olay gelen Zeliş'in belki de artık psikolojik olarak çok yorulduğu ve artık farklı projelerde yer almak istediği konuşuluyor ki bu durum çok normal en iyi yapımlar dahi bir süre sonra oyuncuları sıkabiliyor, değişiklik yapmaya itebiliyor ki bunu yaptığında belki henüz 50 - 60 arası bölümlerde oluyor, düşünün ki 15 koca sezon hiç durmadan ve bıkmadan usanmadan bu rolde kalmak her baba yiğidin harcı olmasa gerek.