Arka Sokaklar izlenmeden duramıyor.

Arka Sokaklarda neler oluyor?

Arka Sokaklar izlenmeden duramıyor.

Kanal D ekranlarının 15 yıllık dizisi, Türkiye dizi tarihindeki en uzun soluklu dizi yakıştırmasına layık olan, çocuk oyunları büyüten, usta oyuncuları orta ve ileri yaşa taşıyan başarılı yapım Arka Sokaklar yıllara rağmen asla reyting kaybetmiyor. 11 Haziran Cuma günü yayınlanan Türkiye ve İtalya arasındaki oynanan milli maç'a rağmen sadece biraz seyirci kaybetmiş dizi totalde günü 2. olarak kapatmayı başardı. 

Yalnız ne yaparsa yapsın AB grubunda izleyici kaybetmeye devam ediyor.

Belki de bu durum oyuncuların da artık yollarını ayırmak konusunda verdikleri kararı destekler durumda. Onur Bay, Yüsra Geyik gibi bu dizide çocukluktan ergenliğe, ergenliktende gençliğe geçtikleri dönemlere şahit olduğumuz oyuncular 15 yıl sonunda yollarını ayırmaya karar verdiler. 

Her şeye rağmen dizi 18 Haziran Cuma günü sezon finali yapacak ve Eylül'e kadar istirahat süresi başlayacak. Dileriz ki, herkes için her şey çok ama çok güzel olsun. 16. sezonda bakalım Rıza baba ve ekibini neler bekliyor olacak?

Reytingle gitgide düşecek mi yoksa tam tersine eşi benzeri görülmemiş bir başarı ve kadroyla 16. sezonda tamamlanacak hatta 17. sezon için bir kez daha mı devam denecek? Bu tamamen kaliteden taviz verilmemesiyle alakalı bir durum. Artık imkanlar ve teknolojini değişmesi, bir çok şeye rahatça ulaşılması ve farklı programlar kullanılarak farklar yaratılıcağı gibi gerçekler var. Eğer yapım şirketi bütçeden kısmazsa her şey daha da iyi olacaktır.