Alişan ekranlara geri dönüyor! O kanalla anlaştı

Şarkıcı Alişan, Star TV'de Demet Akalın ile sunduğu program sonrasında ekranlardan uzak kaldı. Ancak ünlü türkücü, yeni bir anlaşmaya imza atarak artık TRT ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.

Alişan ekranlara geri dönüyor! O kanalla anlaştı

Geçtiğimiz aylarda şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybedince, ünlü şarkıcı ekranlardan tamamen soyutlanarak ailesine döndü. Magazinle konuşmayan ve acısını çok derinden yaşayan Alişan, yavaş yavaş hayranlarıyla görüşmeye başladı.

ALİŞAN EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

Konser programını başlatan ünlü şarkıcı, şimdi de ekranlara geri dönüyor. En son Star TV'de sabah programı sunan Alişan, daha sonra herhangi bir kanalla anlaşma yapmadı. Temiz Magazin'in haberine göre, Alişan TRT ile bir anlaşmaya vardı.

ALİŞAN GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE GÜNDEME GELMİŞTİ

TRT ekranlarında yayınlanacak olan ve her hafta içi sabah sunulacak İyi Fikir programının yüzü artık Alişan olacak. Türk halkının sevilen yüzleri arasında bulunan Alişan, en son kardeşinin çocuklarını okuldan almaya gittiğinde park sorunuyla gündem olmuştu. Ünlü oyuncunun özel park alanını kullanmasına diğer öğrenci velilerinden tepki gelirken, Alişan bu tepki üzerine okulun önünden uzaklaştı ve kendisine yönelik bir kez daha park yeri ayırtılmamasını istedi.

ALİŞAN KİMDİR?

1976 doğumlu Alişan Kuvay-ı Milliye ilkokulu, Özel Şişli Koleji ortaokulu ve Özel Evrim Lisesi mezunudur. İTÜ Konservatuar bölümünü kazanan şarkıcı, müzik hayatındaki yoğunluk nedeniyle 3. sınıfta okulu bıraktı. Müzik piyasasına atılmadan önce Serkan Burak ismine sahip olan ünlü şarkıcı, daha sonra Alişan ismiyle sahne almaya başladı. Daha sonra da bu ismi kimliğine de ekletti. İlk albümü Derdo-Elazığ'ın Güzelleri oldu. 18 Nisan 1996'da Aşık Oldum'u çıkardı. 25 Ekim 1997'de Sana Bir şey Olmasın adlı albümü çıkardı. Ardından Kralı Gelse isimli bir parçayla ününe ün kattı. 1998 senesinde Aynalı Tahir dizisiyle televizyona adım attı. 13 Şubat 1999'da Var Ya isimli üçüncü albümünü çıkardı. 200 yılında Kurt Kapanı adlı diziyle de ses getirdi.

Birçok albüme imza atan Alişan, 2003-2004 senesinde Alişan'lı Gece, 2006'da Mavi Ay isimli programları sundu. 7 Ocak 2007'de Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil ile nişanlandı. Ancak birkaç ay sonra ilişki bitti. 2008-2009 yılında İlle de Roman Olsun, 2009-2010'da Her Şey Dahil adlı programları sundu. 2010'da askere giden Alişan 15 ay sonra geri dönece albüm çıkarmaya devam etti. Birçok program sunan ve şarkılarıyla gündem olmaya devam eden şarkıcı, şu anda Buse Varol ile evlidir ve 2 çocuk babasıdır.