Ada Masalı'nın Haziran'ı Ayça Ayşin Turan'ı yıkan ölüm haberi!

Ada Masalı dizisinde yaz aylarından beri keyifle takip edilen Ayça Ayşin Turan, aldığı ölüm haberi ile en acı gününü yaşıyor. Ünlü oyuncu, uzun süredir dizi çekimleri için İzmir'de bulunuyordu. Gelen bu haberle birlikte Turan, büyük bir yıkım yaşadı.

Ada Masalı'nın Haziran'ı Ayça Ayşin Turan'ı yıkan ölüm haberi!

Star TV ekranlarında yayınlanan Ada Masalı dizisinde, Haziran karakterine hayat veren Ayça Ayşin Turan aldığı ölüm haberiyle derinden sarsıldı. Uzun süredir dizi için İzmir'de çekimlerde olan Turan, büyük acı yaşadı.

AYÇA AYŞİN TURAN'IN BABASI HAYATINI KAYBETTİ

Sabah'ın haberine göre, ünlü oyuncunun babası hayatını kaybetti. Gelen haberden sonra herhangi bir açıklama yapmayan Turan'ın sevenleri de gelen haberle büyük üzüntü yaşadı.

AYÇA AYŞİN TURAN KİMDİR?

25 Ekim 1992 doğumlu Ayça Ayşin Turan, Sinop'ta dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünde eğitim alan Turan, bir yandan da öğrenimine devam ediyor. Oyunculuk konusunda Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü tiyatrosunda eğitim aldı ve kendisini geliştirdi. Sinop Belediye Konservatuarı'nda eğitim gördü. 2011 senesinde "Dinle Sevgili" adlı dizisiyle oyunculuğa adım attı. Ardından "Karagül" sayesinde kariyerinin parlak dönemine erişti. Netflix'te Hakan Muhafız dizisinde Çağatay Ulusoy ile görev aldı ve ününe ün kattı. Son olarak da Star'ın Ada Masalı dizisinde "Haziran" a hayat veriyor.