Ada Masalı çok beğeni topladı.

Ada Masalından bir aşk masalı mı yoksa bir nefret masalı mı çıkacak?

Ada Masalı çok beğeni topladı.

Star Tv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Ada Masalı'nın bu hafta 2. bölümünü izledik. Çok sıcak anların yaşandığı dizide Haziran ve Poyraz arasındaki tutku su yüzüne çıkmaya başladı bile. Birinci bölümün sonunda Nehir'e Poyraz'a aşık olduğunu yalanını söyleyen Haziran, kanıtlamak için Poyraz'ı öpmek zorunda kalmıştı. İkinci bölüm bu sahneden başladı ve Haziran arkasına bakmadan kaçmayı isterken yolu ve hayatı ortağı olan Poyraz'a çıkıyordu. Bu yaşanan olayı unutup,işlerine konstanre olmaya karar verdiler ve Haziran bir şekilde ada'ya turist çekmek zorunda olduğunun farkındaydı.

 

Bu yüzden bir arkadaşına  adada farklı bir konsepte nişan yapacağını sözünü vererek işi almayı başardı. Ancak gelin adayı nişan platformunun fotoğrafını beklemektedir. Bir yandan süren tadilat ve inşaat, bir yandan adadaki kısıtlı usta ve elinden iş gelen insan sayısı, Haziran'ın işlerine baya baya taş koymaktadır. Haziran, platformu yaptırmak için marangoza rüşvet verir ve işini, eindeki işlerden öne almasını ister. Adam şaşkınlıktan cevap dahi veremez, sonradan Poyraz'ı arar ve durumu anlatır.

 

Poyraz, Haziran'a adada işlerin böyle çözülmediğini, herkesin bir sırasının olduğunu anlatmaya çalışır eee mecburen Haziranda kolları sıvar. Platformu kendi kendine yapmaya çalışır, başarır ve süslerde ancak elektrik aksamında minik bir problem vardır, bulmaya çalışırken, platform yıkılır, Haziran kahrolur ve sahilde uyuyakalır. Haziran'ı ve platfomu gören Poyraz idareten bir çözüm bulacaktır tam bu esnada "rahatsız etmiyorum değil mi?" cümlesiyle acı bir ses duyulur. Gelen Hakandır. Hakan, Poyraz'ın çocukluk arkadaşı ve adalı bir gençtir, aynı zamanda kendisi Poyraz'ı başına bütün belayı açan, patronun ilgisini çeken, Haziran'ın bu işlere girmesine sebep olan kişidir de...

 

Neden bu kadar iki yüzlü olduğunu maalesef diziyi izlerken anlamış olduk! Hakan , Belediye başkanının kızı İdil'e aşıktır. İdil de Poyraz'a aşıktır ve doğal bir aşk ve nefret üçgeni ortaya çıkmıştır. Ancak Poyraz, İdil'e aşık değil sadece babaannesinin bakımı konusunda sağlık işeriyle ilgilendiği için konuşmaktadır. Bakalım 3. bölümde Hakan, Haziran'ın büyük sırrını ortaya çıkaracak mı? Haziran, Poyraz'a nasıl bütün bu durumu açıklayacak ve bu işin içinden nasıl çıkacak. Hep birlikte bekleyip, göreceğiz.