Acun Ilıcalı'yı çileden çıkaran yarışmanın ünlü sunucusu Zuhal Topal'ın programının günü belli oldu

FOX ekranlarında geçtiğimiz sezon yarışma programı sunan Zuhal Topal, kanalla yollarını ayırarak TV8'e geçti. Acun Ilıcalı'nın kanalında "Zuhal Topal'la Yemekteyiz"i sunacak ünlü oyuncunun ilk programının tarihi de belli oldu.

Acun Ilıcalı'yı çileden çıkaran yarışmanın ünlü sunucusu Zuhal Topal'ın programının günü belli oldu

TV8 ekranlarında yayınlanacak olan "Zuhal Topal'la Yemekteyiz" programının yeni sezon fragmanı yayınlandı. Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8 bünyesinde bu sezon tozu dumana katacak olan ünlü sunucunun ekrana ne zaman çıkacağı da belli oldu.

13 EYLÜL'DE EKRANLARA GELECEK
Yarışmanın fragman görüntülerine göre Zuhal Topal'ın programı 13 Eylül 2021 Pazartesi günü ekranlara gelecek. İlk bölümde yemekleri erkekler yapacak ve kadınlar tadacak. Formatın her zaman bu şekilde olup olmayacağı henüz bilinmiyor.

BÜYÜK TARTIŞMALAR YAŞANMIŞTI

Zuhal Topal daha önce FOX ekranlarında "Zuhal Topal'la Sofrada" programını sunuyordu. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmada her gün bir gelin yemek yapıyor ve Cuma gününe kadar tüm gelinler sırasıyla yemekleriyle kaynanalar tarafından oylanıyordu. Cuma günü de büyük ödülün kazananı açıklanıyordu. Bu süreçte Acun Ilıcalı'nın kanalından Topal'ın programına çok sert tepki geldi. Bir format çalındığı iddia edilirken, FOX'tan tam tersi bir savunma geldi.

Bu tartışmaların ortasındaki yıldız isim şimdi Ilıcalı'nın kanalına geçmiş oldu ve FOX ekranlarındaki yemek yarışmasının geleceği de tam olarak belli değil. Ama şu bir gerçek ki TV8 bu sezon yarışmalar açısından elini daha da güçlendirdi.