Acun bu kez sert kayaya çarptı! Cumhurbaşkanı Erdoğan bu sözlere çılgına dönecek...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki yıkıcı depremlerin yaraları sarılmaya devam ediyor. Depremzedeler için Hull City'le birlikte yardım kampanyası düzenleyen tv8'in patronu Acun Ilıcalı, İngiliz basınına yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Ilıcalı, açıklamasında Türk ekonomisinin 'tam bir felaket' olduğunu söyledi.

Acun bu kez sert kayaya çarptı! Cumhurbaşkanı Erdoğan bu sözlere çılgına dönecek...

Daily Mail’e konuşan Acun Ilıcalı, Kahramanmaraş depremleri sonrası Türkiye'nin yaşadığı yıkımı anlattı.

Ekonomi Tam Bir Felaket

İngiltere Championship takımlarından Hull City'i satın alması ile dikkatleri üzerine çeken Acun Ilıcalı, Türkiye'de yaşanan felaketleri İngilizlere anlattı. Ilıcalı, "Çok fazla insan kaybettik, bir o kadar insan zarar gördü. Evlerini kaybettiler, işlerini kaybettiler, her şeylerini kaybettiler ve ekonomi tam bir felaket" diye konuştu.

Sadece Daha Fazla İnsanın Kurtulmasını Umuyorduk

"Her dakikayı televizyon başında yaşadık. Tam bir felaketti, hepimiz ağlıyorduk, herkes ağlıyordu. Sadece daha fazla hayatın kurtarılmasını umuyor ve bekliyorduk" dedi.

Türkiye'nin güneydoğusunda, Suriye sınırı yakınlarında meydana gelen 7,8 büyüklüğündeki deprem, 50.000'den fazla insanın hayatına mal oldu. Depremzedeler için Hull City’yle birlikte yardım gecesi düzenleyecek olan Ilıcalı, "Artık daha olumlu düşünme ve hayatta kalanları destekleme zamanı" dedi.

Kaynak: medyafaresi.com