186 bölümdür ekranda olan Emanet dizisinde işler bu kez kötü karıştı

186. bölümüyle Kanal 7 ekranlarında yayınlanan TV dizisi Emanet dizisinde sular durulmuyor.

186 bölümdür ekranda olan Emanet dizisinde işler bu kez kötü karıştı

186. bölümüyle Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet dizisinde sular durulmuyor. Yengesi İkbal Kırımlı'nın yaptıklarını hazmedemeyen Yaman, onu evden kovar. Psikolojik olarak rahatsızlıkları bulunan abisi Ziya'nın, eşi İkbal'in yaptıklarını öğrenmelerini istemezler bunun için Yengesine abisine yurtdışına gidip, rehabilitasyon merkezinde istirahat edeceğini söylemesini ister.

Kendisine onca şey yapılmasına rağmen Seher, Ziya abisinin psikolojisinin daha da fazla zarar görmemesi için İkbal'den şikayetçi olmaz. 


Teyzesinin cebinde söz yüzüğünü bulması sonucu zor durumla kalan Neslihan, Bora gelene kadar kendisiyle sözlü taklidi yapması için gidip Fırat'la konuşur. Fırat'ı ikna etmeyi başaran Neslihan bakalım işlerin içinden nasıl çıkacak?

Hapsihane de hak ettiğini bulan Zuhal'in sonu nasıl olacak, birden bire ortaya tekrar çıkan Selim, Seher'i elde etmek için nasıl pis oyunların içine girecek? Hepsi ve daha fazlasını ilerleyen günlerde izleyeceğiz. Umarız; Emanet biraz toparlanır biraz yola sokar işleri ve kaybettiği seyirciyi geri kazanır.