Wifi hızınızı 2 katına çıkaracak olan yeni yöntem bulundu

Teknoloji dünyasında yaşadığımız şu dönemde artık bütün işimizi internet üzerinden yapmaya başladık. İnternet kullanımının artması ile birlikte kablosuz özelliği olarak bilinen Wifi özelliği evlerimizin içine kadar girdi. Artık herkes kablosuz Wifi sayesinde internete rahatlıkla girebiliyor.

Wifi hızınızı 2 katına çıkaracak olan yeni yöntem bulundu

Tabi ki Wifi bağlantısında ev ya da iş ortamında bazen hız kesintisi olabiliyor. Bu durumda tabi ki kullanıcıların sinirini bozuyor. Ancak yeni geliştirilen bu yöntemle bu durumun önüne geçilmek isteniyor. Peki, geliştirilen bu yeni yöntem ne? İşte cevabı…

Wifi hızınız 2 kat artacak

Aylık internet alabileceğiniz servis sağlayıcılar (Türktelekom, Vodafone, Turknet, D- Smart vb.) maalesef paket hızı yüksek olan kişiler için daha fazla bant genişliği veriyor. Bu yüzden paketi düşük olan kişilerin bant genişliği düşürmek zorunda kalıyor. Bu durumda paketi düşük olan kişilerin istediği performansa ulaşmasını engelliyor.

İnternet paketi düşük olan kişilerin yaşadığı sorunlardan birisi de bant genişliğinin çok fazla kullanıldığı akşam ve hafta sonu günlerinde paketi düşük olan kişilerin bu saatlerde internet hızlarının epeyce yavaşlaması.

Türkiye’nin bilindik bir ISS’lerinde çalışan eski mühendis, bu duruma çare olabilmek için ISS’ın hız bağlantısının kısıtlanmasını engelleyen bir cihaz geliştirdi. Küçük bir kutu olan bu cihazın ismi Wi-Fi XtraBoots.

Wi-Fi XtraBoots nedir?

Wİ-Fİ XtraBoots internetin hızını 2-3 kat arttıran teknik bilgiye ihtiyaç duymadan evde rahatlıkla kullanılabilen küçük bir cihaz. Bu cihazın içerisinde güçlü bir parça olan amplifikatör ve 2 tane kablosuz yönlendirici bulunuyor. Bunlar sayesinde ortamda bulunan duvarları ölü noktaları ve kalın yapıları engelleyerek internet hızınızı 2-3 kat arttırıyor.

Bu yazımızda sizlere Wifi hızınızı artırmak için kullanmanız gereken bir yöntemden bahsettik. Sizin de hızınız düşük ise bu yöntem sayesinde hızınızı 2-3 kat arttırabilirsiniz.