Whatsapp son güncellemesiyle devrim yaratacak! Herkes artık silebilir

Whatsapp yine ses getirecek bir özelliğiyle dikkat çekecek..

Whatsapp son güncellemesiyle devrim yaratacak! Herkes artık silebilir

Whatsapp peş peşe yenilikleriyle dikkat çekiyor. Whatsapp yönetimi tarafından yapılan son güncelleme bir çok kullanıcı tarafından çok sevilecek. Whatsapp yönetimi tarafından yapılan duyuruyla özellikle grup sahiplerini ilgilendiren bir değişiklik yapıldığı kaydedildi.

Whatsapp tarafından yapılan bu güncellemeyle bir çok grup yöneticisinin rahat bir nefes alması bekleniyor.

Whatsapp'ın son güncellemesindeki ayrıntılarda en dikkat çekense mesajlar ve emojilerle ilgili özellik oldu.

Aksam.com.tr'nin Wionews'ten aktardığı habere göre; 1 milyardan fazla kullanıcının indirdiği WhatsApp yeni güncellemeleri ile birçok özelliği beraberinde getiriyor. WhatsApp güncellemelerini önceden duyuran WABetaInfo yine birçok özelliğin kullanıcılara sunulacağını paylaştı.


GRUP YÖNETİCİLERİ MESAJLARI SİLEBİLECEK


Whatsapp topluluklar özelliği artık Grup yöneticilerine daha fazla kontrol sağlayacak. Ayrıca gruplar içinde gruplar oluşturma seçeneği de sağlayabilir.

WhatsApp'a önümüzdeki günlerde yeni bir güncelleme gelecek. Artık WhatsApp'taki grup yöneticileri, gruptaki diğer kullanıcılar tarafından gönderilen mesajları silebilecek. Ayrıca WhatsApp Web sürümü için iki adımlı doğrulama seçeneğini getiriyor.

Uygulama ayrıca yeniden tasarlanan iletişim bilgileri bölümüne yeni bir arama kısayolu ekliyor.


EMOJİ İLE TEPKİ VERME


Popüler uygulama, Instagram ve Facebook Messenger'da bulunan mesajlara tepki verme özelliğini test etmeye başladı. Ayrıca WhatsApp Android ve Apple iOS kullanıcıları için yeni animasyonlu kalp emojileri üzerinde çalışıyor.

DAHA FAZLA KİŞİSELLİŞTİRME


WhatsApp kullanıcıların, durum güncellemelerini görebilecek kişilerin listesini düzenlemesine izin verecek. Ayrıca sohbetlerde paylaşılan belgeler için yeni bir önizleme özelliğini etkinleştirmeyi planlıyor.