Ümit Erdim'den Eser Yenenler ve Pelin Öztekin'e gönderme! "Şişmanlara rol vermiyorlar"

Haber Global ekranlarında yayınlanan Tarafını Seç adlı programa Ümit Erdim ve Eser Yenenler konuk oldu. Şişmanlara rol verilmediğini söyleyen Erdim, Sadakatsiz dizisinden örnek vererek Pelin Öztekin ve Eser Yenenler'e göndermede bulundu.

Ümit Erdim'den Eser Yenenler ve Pelin Öztekin'e gönderme! "Şişmanlara rol vermiyorlar"

Haber Global ekranlarında Buket Aydın'ın sunduğu "Tarafını Seç" programında Eser Yenenler ve Ümit Erdim karşı karşıya geldi. Erdim zayıflığı savunurken, Yenenler ise şişmanlığı savundu. Program sonunda izleyicilerin oylarıyla kazanan taraf Erdim oldu.

Eser Yenenler, sektörde şişmanların avantajlı olduğunu ifade etti. Ancak karşısında Ümit Erdim çok net bir şekilde durdu ve bu durumun hiç de öyle olmadığını söyledi. Kanal D'nin ünlü dizisi Sadakatsiz'den örnek veren Erdim, Caner Cindoruk ile Cansu Dere yerine Eser Yenenler ve Pelin Öztekin'in hiçbir zaman gelemeyeceğini söyledi.

ŞİŞMANLARA BAŞROL VERMİYORLAR

Erdim, "Şişmanlara başrol vermiyorlar. Sadakatsiz'de Caner Cindoruk ile Cansu Dere'nin yerine Eser ile Pelin'n eski halini koymazlar" dedi. Erdim, eski neslin şekilciliğe çok taktığını ifade ederken, yeni neslin bu algıyı kıracağını, insanların yalnızca dış görüşüne değil yeteneğe bakacağını da söyledi.

KALIPLARA SIĞDIRILAN BİR MESLEK OLMAMALIYIZ

Pelin Öztekin de programı takip edenler arasındaydı. Oy kullandığını söyleyen Öztekin, Eser'e oy verdi ve "İki eski rol arkadaşım. Seçiyorum Eser. Kalıplara sığdırılan bir meslek olmamalıyız. Hep savunduğum gibi 156 kilo olduğumda veya 70 kiloya indiğimde aşık oldum, ayrıldım, barıştım, acı çektim, mutlu oldum. Yani her bedene ruhum tüm duyguları yaşadı. Kilolu bir kadının aşkına mı inanmıyoruz? Bence kalıplardan çıksak çk daha çeşitli hikayeler, karakterler izleyebiliriz" dedi

DÜNYADA OLDUĞU GİBİ OLMALI

Karşılığında Ümit Erdim ise, "Eser'i seçtin ama benimli aynı fikirdesin sağol sağol" yanıtını verdi. Öztekin ise, "Fikirlerine katılıyorum ama ekran önünde zayıf olmak fikrini kabul etmiyorum. Dünyada olduğu gibi olmalı .Yeni zayıf olsam bile ruhum şişman" dedi.