Tuğba Özerk Reynmen, Edis ve Zeynep Bastık'a bir kez daha yüklendi! "Çok boş bıraktık piyasayı"

Şarkıcı Tuğba Özerk, sosyal medyadan Reynmen, Edis ve Zeynep Bastık'ı pop müziği rezil etmekle suçlamıştı. Özerk'ten bir açıklama daha geldi ve "Piyasayı çok boş bıraktık" dedi.

Tuğba Özerk Reynmen, Edis ve Zeynep Bastık'a bir kez daha yüklendi! "Çok boş bıraktık piyasayı"

Şarkıcı Tuğba Özerk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Edis, Zeynep Bastık ve Reynmen için şaşırtan bir çıkışta bulundu. Pop müziğin sevilen isimlerine yüklenen Özerk, pop müziği rezil ettiklerini söyleyerek sert bir eleştiride bulundu.

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında Tuğba Özerk bir açıklamada daha bulundu. Canlı yayına telefonla bağlanan Özerk, piyasayı çok boş bıraktıkları için birbiriyle aynı müziklerin türediğini söyledi.

BEĞENMEK DURUMUNDA DEĞİLİM

Özerk, "Çok şahıslara takılmamak lazım bu örnekler çok var. Ben müzik adına konuştum ve müzik adına konuşabilecek bir geçmişim var. Bunu dinleyici de biliyor. Beğenmek durumunda değilim. Müzikle sözün ahengi ve uyumunda sorunlu şarkılar olmaya başladı. Bütün resmi verilere baktığımızda Türkiye'de 2021 yılında sadece rap dinlenmiş. Demek ki burada bir hata var ki sadece Rap dinlenmiş. Baktığımda bana hoş gelmeyen bir şeyi espri yaptım" dedi.

KİM OLUYOR Kİ BU İNSANLAR ANLAMADIM YANİ

Sosyal medyadan saldırıya uğradığını belirten Özerk, "Bot hesaplardan inanılmaz saldırıya uğruyorum. Bunlardan saldırıya uğruyorum. Kendileri de bot hesap kullanıyor ki bu şekilde bana da bel altı vurmalar, çok çirkin şeyler var. Bunlar çünkü sahte olduğu için hukuki yoldan bulamıyorsunuz bunları. Sosyal medya mafyacılığı var burada işin gerçeği. Bir fikir beyan ettiğinde seni yakarız mantığı. Kim oluyor ki bu insanlar anlamadım yani" ifadelerini kullandı.

ÇOK BOŞ BIRAKTIK PİYASAYI

Piyasayı boş bıraktıklarını belirten şarkıcı Özerk, "Gerçekten gidişat iyi değil. Çok aynı, çok devam eden şarkılar çok fazla. Olabilir ona üzüldülerse kusura bakmasınlar. Olan şey belli. Rap çok dinleniyor bunlar hep resmi veriler. Bana güzel şeyler yazanlar da oldu. Çok boş bıraktık piyasayı" değerlendirmesinde bulundu.