Seren Serengil'den Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan hakkında şok iddialar!

Söylemezsem Olmaz programının yorumcularından Seren Serengil, bugünkü programda Feyza Aktan'ın yalan söylediğini ve Özcan Deniz'den intikam almak için birçok şey yaptığını söyledi. Aktan, arabasının Özcan Deniz tarafından alındığını söylerken, Serengil arabanın 75 bin lira ceza yemesinden dolayı alındığını ileri sürdü.

Seren Serengil'den Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan hakkında şok iddialar!

Magazin dünyası Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan arasındaki kavga görüntülerinin yayınlanmasıyla çalkalanıyor. Ünlü oyuncu, boşandığı Aktan'ın evine oğlu Kuzey'i almak için gitti. Bunun üzerine ikili arasında tartışma yaşandı ve Aktan, Deniz'in üstündeki tişörtü paramparça etti.

Söylemezsem Olmaz programında Seren Serengil de bu olaya dair iddialarda bulundu ve sürecin buraya gelmesinin sebebini açıkladı. Aktan, katıldığı bir magazin programında Özcan Deniz'in bilerek oyun oynadığını, çocuğun velayetini almak için kendisine komplo kurulduğunu iddia etti. Bu açıklamalar üzerine Serengil, çok iddialı açıklamalarda bulundu. İşte Serengil'in Aktan hakkındaki iddiaları:

ÖZCAN DENİZ'İN ARABASINA 75 BİN CEZA YAZDIRDI

"Kız o kadar kontrolsüz ki, o kadar delirdiği sırada gözü görmüyor ki farkında değil artık. Yaptığı şeyi farkında olmayan bir annenin yanında 20 gündür çocuğunu okula göndermeyen bir anne. Arabasını altından aldı dediğiniz annenin yolda zikzak çizerek istediği için araba cezası yazdırıyor. 75 bin ceza yazdırıyor ki Özcan'a inat. Bunların sebebi Feyza'nın Özcan'a olan hırsı. Kız devamlı hırsını alamadığı için orada da bu böyle olmayacak, ben hepsinden fitil fitil burnundan getireceğim demişti.

BU ANNENİN YANINDA BU ÇOCUĞUN KALMASI NE KADAR DOĞRU?

Ayrıca bu çocuk bu evde yaşarken, anne bu çocuğu devamlı bir yere bırakıyor dedi dadı. Biz buna inanmayınca elimize bir görüntü ulaştırıldı. Görüntüde Aktan, 'Benim oğlan senin oğlanı çok özledi. Sana bırakacağım oğlanı' diyor. Çocuk uykusu olduğunu söylemesine rağmen duymazdan geliyor. Bu çocuk devamlı bağıran, kavga eden, babasına inat okula gönderilmeyen, kameranın olduğunu bildiği halde otokontrolü olmayan, çocuğun içeri girerken ağzını teyzesi kapatıyor. Bu ortamda bu annenin yanında bu çocuğun orada kalması ne kadar doğru?

ÇOCUK YIKANMADIĞI İÇİN OKULDAN ARANIYORLAR

Okul 700 metre ileride bu arada. Uzun lafın kısası Feyza Atan'ın açıklaması yalan. Sen eski kocanın arabasına bilerek 75 bin lira ceza getirtiyorsun. Yapmaya çalıştığı şey sürekli bu. Bu anlamda arabaya alınıyor ama çocuk her gün okula geliyor. Feyza Aktan'a ve Özcan Deniz'e okuldan mektup gidiyor. 20 gün gelmiyor çocuğunuz deniyor. Çocuğun forması var okula onunla da göndermiyormuş. Çocuk hiç yıkanmadığı için okuldan aranıyorlar. Bütün bunları Özcan'ın Kuzey'e düşkün olduğu için yapıyor. Özcan zaten Feyza'ya karşı sorumluluğu yok. Araba vermek zorunda değil ona. Özcan çocuğunu almaya gidiyor. Anne çocuğun önünde Özcan'ın üstünü başını yırtıyor. Hep bir bağırış çağırış."