Seren Serengil'den Hadise-Ebru Gündeş gerilimi hakkında flaş iddia! O aşk kesinleşti

Söylemezsem Olmaz'ın yorumcularından Seren Serengil, O Ses Türkiye jürisi Ebru Gündeş hakkında çok sert konuştu. Programda Hadise konusuna da değinen Serengil, Reza Zarrab ile Hadise arasındaki aşkın kesinleştiğini söyledi.

Seren Serengil'den Hadise-Ebru Gündeş gerilimi hakkında flaş iddia! O aşk kesinleşti

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında, O Ses Türkiye konusu gündeme geldi. Hadise-Ebru Gündeş gerilimine değinen yorumcu Seren Serengil, Hadise ile Reza Zarrab aşkının kesinleştiğini ve Zarrab'ın avukatını arayıp doğrulattığını açıkladı.

Acun Ilıcalı'nın akıllıca bir hareketle Hadise'yi dijital platforma çektiğini belirten Serengil, Ebru Gündeş'in jüride başka bir kadın istemediğini de ileri sürdü. Serengil, Gündeş'e seslenip, zayıflaması çağrısında bulundu. İşte Serengil'den çarpıcı açıklamalar:

HADİSE'NİN REZA ZARRAB'LA AŞK YAŞADIĞI NETLEŞTİ

"Hadise rapçi değil ki dinliyor sadece. Rap'le alakalı yorumda bulunacak altyapısı yok. Ebru Gündeş'le devam edeceğini biliyordu ki Acun zemini önceden hazırladı. Ebru Gündeş'le Hadise'nin yan yana olamaması çok normal. Hadise'nin Ebru Gündeş'in kocasıyla yasak Aşk yaşadığı netleşti. Avukatını aradım vana bu mesajlar geldi. Kocasıyla olan yazışmaları geldi. Sosyal medya olduğu için Reza beyin avukatını aradım sordum. Hepsinin doğru olduğunu söyledi. Ben de kocamla beraber olmuş bir kadınla aynı yerde oturmam. Kim ağır basıyorsa o kalır diğeri gider.

EBRU GÜNDEŞ BAŞKA KADIN İSTEMEDİ

Ebru Gündeş maddi olarak çok kuvvetli. Bu programa sponsorluğunu bile üstlendiğini düşünüyorum. Jüride başka kadın kalmadı. Bir kadın daha izlemek istiyor insan. Oğuzhan Koç'u da seviyorum ama 3 böceğe 1 çiçek. Tamamen Ebru Gündeş'in dizginlerinde oldu bu program, hemen hissettim onu. Başka bir kadın istemedi.

MADEM ÇIKIYORSUN PROGRAMA ZAYIFLA VE ESKİSİ GİBİ ÇIK ORAYA

Giyindiği zaman çok güzel giyiniyordu. Şimdi madamalar gibi giyiniyorsun. Yeni eşini kaybetmiş yasta olan kadınlar gibi giyiniyorsun. Devamlı bir matem hali olmuyor artık. Silkelen. Madem bu programa çıkıyorsun zayıfla ve artık eskisi gibi çık oraya.

KAPATMA BOYNUNU, DÜZ FÖN ÇEKTİRT

Saçını sımsıkı toparlıyorlar. Kapatma boynunu. Düz fön çektirt. Biraz değişiklik lazım. Ama bu konuda haklısın ben de olsam oturmazdım o koltukta onu da gönderirdim. Acun da hakkaniyetli davrandı. "