Selin Şekerci aşka geldi! Doğum günü kutlaması sosyal medyada olay oldu

Oyuncu Selin Şekerci, meslektaşı ve aynı zamanda sunucu olan sevgilisi İbrahim Selim'in doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Şekerci'nin yazdığı ifadeler herkesi mest ederken, Selim'den yanıt gecikmedi.

Selin Şekerci aşka geldi! Doğum günü kutlaması sosyal medyada olay oldu

Zorlu PSM'nin YouTube kanalında program sunan İbrahim Selim, sevgilisi Selin Şekerci ile dolu dizgin aşkını yaşamaya devam ediyor. Başlangıçta pek duyulmayan ilişkinin gerçekliği daha sonra ortaya yavaş yavaş çıktı. Selin Şekerci, sevgilisi Selim'in doğum gününü sosyal medya hesabından romantik bir paylaşımla kutladı.

KAÇIP SAKLANACAĞIMIZ YER TAM BU FOTOĞRAFTAKİ GİBİ OLSUN

Şekerci, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Selim'in omzuna yaslandığı bir fotoğrafı paylaşarak, "İyi ki doğdunuz İbrahim bey! Benim erkek versiyonumu bana gönderip çevremdekilere neler çektirdiğimi anlamamı sağlayan karmaya teşekkürler. Umarım uzun yıllarımız olur da bana laf yetiştiremeyeceği günleri de görürüm. Umarım konuşulacak şeylerimiz şimdiki gibi hiç bitmez ve tek derdiğimiz vir vir susmamaktan geçirdiğimiz uykusuz gecelerimiz olur. Aman hayat zaten çok yorucu dinleneceğimiz, korktuğumuzda kaçıp saklanacağımız yer tam bu fotoğraftaki gibi olsun amin. Seni çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

SELİN, ZAMAN DURSUN, KAL ÖYLE

İbrahim Selim de bu kutlamayı kendi hesabından paylaşarak, "Selin, zaman dursun, kal öyle...Seni çok seviyorum" yazdı.

244636064-279220294051952-3510259645400400350-n.jpg

İBRAHİM SELİM'İ ARKADAŞLARI DA UNUTMADI

Oyuncu Ezgi Mola, "İbooom! Böyle yemeli, içmeli nice yıllara cancağazım! Seni seviyorum, iyi ki doğdun, çok yaşa..." diyerek doğum günü mesajı paylaşırken, Enis Arıkan, "İyi ki doğdun bal İbom. Seni çiçeklerden böceklerden sarı saçlı bebeklerden daha çok seviyorum" dedi.

Ceyda Düvenci, "Hem İbrahim, hem selim, hem eğlence, hem yetenek... Hem arkadaş, hem en eğlenceli... Çok mutlu olsun bu yaş.. Çok seviyorum merkez. İyi ki doğdun" ifadelerini kullandı. Gözde Seda Altuner ise "İyi ki varsın kuzum" paylaşımında bulundu.