Orhan Gencebay'ın sevenlerini üzecek haber geldi!

Ünlü şarkıcı Orhan Gencebay hakkında haberler gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre Gencebay, koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. 77 yaşındaki ünlü sanatçının sağlık durumu nasıl? İşte tüm detaylar...

Orhan Gencebay'ın sevenlerini üzecek haber geldi!

Türkiye'nin kalbinde yer edinmiş olan 77 yaşındaki sanatçı Orhan Gencebay hakkında üzücü bir iddia ortaya atıldı. Şubat ayında koronavirüs aşısı yaptıran usta sanatçının testinin pozitif çıktığını ve hastanede tedavi altına alındığını öğrenildi.

Habertürk'ten Aytekin Teker'in haberine göre, 77 yaşındaki tecrübeli sanatçı aşılarını yaptırdı ama yine de hastalıktan kaçamadı. PCR testi pozitif çıkınca İstanbul Şişli'de bir özel hastanede tedavi altına alındı.

KALBİNDEKİ RAHATSIZLIK NEDENİYLE HASTANEDE

Gencebay'ın yakınları, "Kalbindeki rahatsızlık nedeniyle hastanede, belirli aralıklarla kontrolden geçiyor" açıklamasında bulundu. Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre de açıklamada bulunarak, "Orhan babanız gayet iyi. Kale gibi. Her sene olduğu gibi rutün kontrollerde. Yalan haberlere itibar etmeyin" dedi.

DAHA ÖNCE DE AÇIKLAMADA BULUNMUŞTU

Salgına yönelik olarak Gencebay daha önce, "Maskemizi takıyoruz, mesafemize dikkat ediyoruz. Evden çıkmıyoruz. Böyle yapmak zorundayız. Gerekenler yapılıyor. Dikkatli olun. Allah'ın izniyle üstesinden geleceğiz. Bundan dolayı kimsenin endişesi olmasın" ifadelerini kullanmıştı.

BU YILIN BAŞINDA DA PARMAĞINI KIRMIŞTI

Orhan Gencebay bu yılın başında evinin yakınlarında yürüyüş yaparken bir çukura takılıp düşmüş ve sol işaret parmağını kırmıştı.