Okan Bayülgen'in "Ay'a hiçbir zaman gidilmedi" sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti!

Şovmen ve sunucu Okan Bayülgen, Haber Global ekranlarında yayınlanan "Uykusuzlar Kulübü" programında ilginç açıklamalarda bulundu. Birçok belgesel izlediğini söyleyen Bayülgen, bu zamana kadar ay' gidilmediğini ve bunun koca bir yalan olduğunu söyledi. Sosyal medyadan bu sözlere tepki üstüne tepki geldi.

Okan Bayülgen'in "Ay'a hiçbir zaman gidilmedi" sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti!

Ünlü şovmen Okan Bayülgen, Haber Global ekranlarında yayınlanan Uykusuzlar Kulübü programında enteresan açıklamalarda bulundu. Bayülgen, Ay'a hiçbir zaman gidilmediğini ifade ederken, bunun koca bir yalan olduğunu belirtti. Bütün belgeselleri izlediğini ve bu kanıya vardığını ifade eden Bayülgen, bu çıkışıyla herkesi şaşkına çevirdi.

BU HERİFLERİN AY'A İNMELERİNE İMKAN YOK

Bayülgen, "Uzaya gitmeye gerek yok zaten gitmeyeceğiz. Gitmedik de. 1969'daki yalandı. O kadar eminim ki her şeyi seyrettim bütün belgeselleri. Bu heriflerin Ay'a inmelerine imkan yok. Dünyaya inemiyor adamlar. Büyük bir tehlike. Atmosfer farkı var ama dünyaya herifleri ancak suya düşebiliyorlar. Bir sürü kurtarma gemisi geliyor. Nasıl oluyorsa o teknoloji ile Ay'a inebiliyorlar. Kesinlikle mümkün değil. Sovyetleri bitirmek için yaptılar daha iyi bir numara yok" dedi.

OKAN BAYÜLGEN'E TEPKİ ÜSTÜNE TEPKİ YAĞDI

Bayülgen'in bu çıkışı karşısında sosyal medyadan tepkiler üst üste geldi. Twitter'da gündem olan Bayülgen'e kullanıcılardan gelen yorumlar şöyle:

  • Bütün bu testler yapılan füzeler ve bunların binlerce sayfalık dokümanları hepsi kandırmak için öyle mi?
  • Çünkü yüzyılımızın en zeki ismi Okan Bayülgen belgesel izledi ve inanmadı..
  • Bu kendini süper zeka sanmaktan megalomaniye oradan hayal dünyasına geçmiş.
  • "Aya gittik, çünkü bütün o hazırlıkları, mühendislik çalışmalarını uzaya gönderilen füzelerin sahtesini yapmak yerine gitmek çok daha kolay" Neil de Grasse
  • Okan Bayülgen çok akıllı bir adam. Bir polemik başlattı bir de komplo teorisine selam çaktı ve bedavadan gündeme oturdu. Yaşlı kurtları sakın hafife almayın gençler
  • Gerçek Okan Bayülgen 2010 yılında Shrek 4'ü de seslendirdikten sonra üstün başarısı dolayısıyla tehdit unsuru olarak görülüp küresel çeteler tarafından kaçırıldı.
  • Okan Bayülgen'in haftaya Lozan'ın gizli maddelerini açıklayacağı programı kaçırmayın.
  • Okan Bayülgen çok zeki, insanların sinir uçlarıyla oynamadan gündeme gelinemeyeceğini çözmüş. Yarın bir gün "Bütün belgeselleri izledim, aslında dünya ne yuvarlak ne düzdür, dünya küp şeklindedir" de diyebilir. Gündeme gelmek için her yol mübah.
  • Okan Bayülgen de yaşlandı, üzerine gitmeyin artık.
  • Günaydın. Okan Bayülgen’in belgeselleri izleyip Ay’a gidilmedi dediği videoya denk geldim. Bunu Okan’ın yapması beni çok yaraladı.