Mustafa Keser'den Bülent Ersoy'a ikinci video! "Ben fersah fersah ilerdeyim"

Şarkıcı Mustafa Keser, YouTube kanalında yayınladığı videoda, Bülent Ersoy'a ikinci kez yanıt verdi. Ersoy'un iddialarını yanıtsız bırakmayan Keser, Söylemezsem Olmaz'ın sunucularına da tepki göstererek, "Ellerine yağdanlık almışlar, yağla babam yağla" dedi.

Mustafa Keser'den Bülent Ersoy'a ikinci video! "Ben fersah fersah ilerdeyim"

"Benzemez Kimse Bize" isimli programı sunan Mustafa Keser ve Bülent Ersoy, iki bölüm sonrasında büyük sorunlar yaşadı ve program yayından kaldırıldı. İkili arasındaki dostluk görüntüleri, sadece 2 bölüm sonrasında düşmanlığa döndü. Mustafa Keser, video yayınlayarak Bülent Ersoy'u topa tuttu. Ardından Bülent Ersoy da Beyaz TV'de, Söylemezsem Olmaz'a katılarak Keser'e ithamlar yöneltti. Bu gelişmelerden sonra Mustafa Keser bir kez daha kamera karşısına geçti.

Şahsi YouTube hesabından paylaşım yapan Keser, Bülent Ersoy'un yalan söylediğini ve küfürbaz olmadığını ifade etti. Ersoy'un katıldığı programda Bircan Bali, Seren Serengil ve Deniz Akkaya'ya da bir çift laf eden Keser, "Onlara bir tavsiyem var" dedi. İşte Keser'in açıklamaları:

ELLERİNE YAĞDANLIK ALMIŞLAR YAĞLA BABAM YAĞLA

"Allah aşkına lütfen dediğim gibi o programı sunan 3 silahşöre lafım var. Özellikle Serengil kızımıza. Ellerine yağdanlık almışlar o programda yağla babam yağla. Onlara bir tavsiyem var. Müzikle ilgili bir halt bilmezler. Bununla ilgili bir fikir sunma gibi bir gaflete düşmesinler. Bunların doğru olup olmadıklarını bilmek istiyorlarsa o programa musikiden iyi anlayan birini çağırsınlar.

SORUN BAKALIM KÜFÜRBAZ KİMMİŞ?

O arkadaş benim söylediklerimi teyit edeceklerdir. Yapacaklarsa böyle yapsınlar. Hadsizlik yapmasınlar. Küfürbaz olduğumu söylüyor. Biz keyifli adamız, ortamı neşelendirmeye çalışan bir yapımız var. Fıkralar anlatıyorum. Fıkraların yüzde 90'ı küfürlüdür. Bu fıkralar içindeki lafları sanki birilerine küfür gibi aksettiriyor. Bu fıkraları milyonlarca insan anlatır. O bir latifedir. Benimle çalışan ve kendisiyle çalışan arkadaşlara bir sorun bakalım küfürbaz kimmiş?

MADEM PROGRAM KENDİSİNİN NEDEN DEVAM ETTİRMEDİ TELEVİZYON?

Programın kendisinin olduğunu, benim orada yardımcı olduğumu söyledi. Madem program kendisininse neden başka bir yardımcı bulmadı kendisine ve programı devam ettirmedi televizyon. program teklif ederken, belki yapımcılar bana ayrı ona ayrı konuşmuştur. Onu bilemem ben. Ama böyle bir şey yok. Biz eşit şartlarda program yaptık. Gördüğünüz gibi ben çok çok sunum olarak fersah fersah ilerdeyim. Bunları bilen Polat Yağcı kardeşimdir. Bire bir her defasında bizim yanımızdaydı.

BUNUN NERESİNDE MAHSUR VAR?

Önemli konulardan biri de çocuklarımla ilgili. Ben çocuklarımla gelip gidiyormuşum. Bunun neresinde mahsur var? Benim çocuklarımın hepsi yetişmiş eleman. Oğlum 20 senedir benimle kanun çalıyor. Ortanca oğlum yetişmiş bir müzisyen, vokal yapıyor arkamda. En küçük oğlumda bilgisayar alanında uzmandır. Prompter meselesinde benim oğlum sadece benim okuduğum şarkıların notasını ve sözlerini orada veriyordu. Onun prompterını idare edenler oranın ekibinden. Çocuk tüm yazıları vermişti."