Mustafa Keser, Bülent Ersoy'un sözleri karşısında kamera karşısına geçerek videonun gerçek halini yayınladı!

Ünlü şarkıcı Mustafa Keser, Söylemezsem Olmaz'a konuk olan Bülent Ersoy'un sözleri karşısında sessiz kalmadı. Ersoy'un sözlerine yanıt veren Keser bir video yayınlayarak karşılık verdi.

Mustafa Keser, Bülent Ersoy'un sözleri karşısında kamera karşısına geçerek videonun gerçek halini yayınladı!

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına Bülent Ersoy konuk oldu. Programda Mustafa Keser'in açıklamalarına cevap veren Ersoy, Mustafa Keser'e tepki gösterdi ve annesine küfür ettiğini söyleyerek canlı yayında gözyaşı döktü. Bunun üzerine Mustafa Keser de YouTube üzerinden bir video yayınlayarak Ersoy'u yanıtsız bırakmadı.

Canlı yayın sırasında, "Anama laf söyletmem, senin için buraya geldim" diyen Ersoy, bir anda ağlamaya başladı. Bunun üzerine Mustafa Keser de videonun tam halini yayınlayarak bu sözleri yalanladı. Videonun sonunda bulunan çekim sırasındaki anlara bakıldığında, Keser'in yaptığı espriye Ersoy'un da kahkahalarla karşılık verdiği görülüyor. İşte Keser'in açıklamaları:

ORADAKİ KONUŞMAMLA İLGİLİ AĞLIYOR, SIZLIYOR ORADA

"Programın en sonunda STAR'ın tanıtım çekimlerinde bir video vermişler size. Kesip verilen bölümle ilgili bakınca hakikaten orada annesine küfür etmişim gibi pozisyon var. Tabi ki hepimizin anası kıymetli. Ancak benim oradaki konuşmamla ilgili ağlıyor orada, sızlıyor. Millete gözyaşları döküyor. Tabi bunu o şekilde gören onun gibi düşünür. Oradaki söylediği yanlış. Riyakarlık var. Ben anasına küfür etmedim. Hakkımda yanlış düşünmenizi istemem. Benim ağzım küfürlü değil. Onun küfür olarak bahsettiği şeyler anlattığım fıkra. Bir tek kişi diyemez ki küfür etti. Benim ağzım küfürlü değildir.

BÜLENT HANIM SÜREKLİ TIKANIYOR

Tanıtım çekimlerini yaparken ben uçağı kaçırmış falan bun rağmen fıkra anlatıyorum bir şeyler yapıyorum millet gülsün diye. Çekimde ne diyoruz en sonunda? Bülent hanım bana dönüyor 'Nerede' diyor ben de 'Star'da' diyorum. Olay bu. Bu bir dakikalık çekim yarım saat sürdü. Bülent hanım tıkanıyor sürekli. O tartışma bölümünü çektik. 'Siz sadece dönün nerede diye sorun' dediler. 'Şimdi tamam' diyor. Tekrar çekiyoruz, aynı şeyleri yapıyor.

GÜLÜYORSUN PROGRAM YAPIYORSUN HANİ ANANA KÜFRETMİŞTİM?

En sonunda dur dedim 'Bülent sor bakayım sor bakayım nerede? Yok anama küfür etti vs. Hepimizin annesi kıymetli ama olay öyle değil. Videoda ne oluyor peki. Nerde dedi. Ananın bilmem neyinde dedim ben de. Korkudan başta kızar diye gülemediler. Sonra 10 dakika güldü. Millet de ondan sonra güldü. Sahtekar bugün ağlıyorsun niye gülüyorsun o zaman? Ben anasına küfür ettiysem bu adamla bir araya gelmem. Gülüyorsun program yapıyorsun. Hani anana küfretmiştim?"