Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan sözler! "Göğüslerimi küçültebilirim"

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, katıldığı magazin programında yaşadığı ekran kazasından bahsetti ve şaşırtıcı açıklamalarda bulundu. Göğüslerini küçültmek istediğini söyleyen Erbil, sunucuları da şaşırttı.

Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan sözler! "Göğüslerimi küçültebilirim"

TV8 ekranlarında Müge ile Gülşen'in sunduğu 2. Sayfa programının bugünkü konuğu Mehmet Ali Erbil oldu. Ünlü şovmen programda yaşadığı bir ekran kazasını anlattı ve vücudunda göğüslerini sevmediğini ve küçültmek istediğini açıkladı. Sunucular Müge ve Gülşen de bu duruma şaşırdı. Ciddi olup olmadıklarını Erbil'e soran ünlü magazinciler, Erbil'den ciddi bir karşılık alınca daha da şaşırdı.

ADAMLARDAN BİRİ BAĞLAMAMIŞ HER ŞEYİ İNDİ AŞAĞI
Yaptığı programlarla bu zamana kadar reyting rekorları kırmayı başaran Erbil, bu zamana kadar yaşadığı en büyük talihsizliğin ne olduğu sorusuna da yanıt verdi. Programının kaldırılma sebebini açıklayan Erbil, "Programda 6 kişi dizdik pantolonları var. Tumanları bağlı. Ben her gün indiriyorum ve pijama çıkıyor. Millet gülüyor bunları. Her gün yapıyoruz bunu. Prodüksiyon var bir gün canlı yayında yaptık. Adamlardan birinin tumanını bağlamamış. Her şey indi aşağı. Ben bunu kontrol mü edeceğim. Bir ekip işi var. Bneim hiçbir suçum yok. Ceza almadım. Rejisör yani. 5 saniye kuralını uygula orada. Başka yer yokmuş gibi kamera ona fikslenmiş. Program kalktı ya. Beni en üzen şey buydu" dedi.

GÖĞÜSLERİMİ KÜÇÜLTEBİLİRİM BELKİ

İlerleyen süreçte bir operasyon yaptırabileceğini ama şu anda düşündüğünü belirten Erbil, "Göğüslerimi küçültebilirim belki. Yaptıracağım d korkuyorum. Rahatsız ediyor beni. Gerçekten düşünüyorum yaptırmayı. Ameliyatsız yapabiliriz belki. Ben çok takılıyorum" dedi.