Kardeşlerim dizisinin Akif'i Celil Nalçakan, Cüneyt Arkın'a sert konuştu! "Kulağına küpe olsun"

Kardeşlerim dizisinde rol alan Celil Nalçakan, Kuruçeşme Açıkhava'da Hakan Altunu ve Hüsnü Şenlendirici'nin konserinde dinleyiciler arasında yer aldı. Oyuncu Cüneyt Arkın'ın gençlere yönelik sözlerini eleştiren Nalçakan, asıl bakılması gereken noktanın küpe olmadığını söyledi.

Kardeşlerim dizisinin Akif'i Celil Nalçakan, Cüneyt Arkın'a sert konuştu! "Kulağına küpe olsun"

Kuruçeşme Açıkhava'da Hakan Altun ile Hüsnü Şenlendirici'nin konserine katılım gösteren, Kardeşlerim dizisinin Akif'i Celil Nalçakan, deneyimli oyuncu Cüneyt Arkın'ın gençlere yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Cüneyt Arkın, geçtiğimiz haftalarda verdiği bir röportajda, "Tarih bilinci olan genç, Amerikan tıraşı yaptırmaz, küpe takmaz" ifadelerini kullanmıştı. Nalçakan, bu sözlere sosyal medya hesabından da tepki göstererek, "Size ne bize ne başkasının saçından, küpesinden, dinlediği müzikten?" demişti.

BİZİM GENÇLERİ MUTLU ETMEMİZ GEREKİYOR

TV100'ün haberine göre, Nalçakan konuyla ilgili ilk kez konuştu ve Arkın'ın sözlerine tepki gösterdi. Ünlü oyuncu, "Cüneyt Arkın bizim büyüğümüzdür. Gençlerin dinlediği müziğe, taktığı küpeye takılacağımıza gençlerin cebinde kaç lira var, üniversiteye kaç liraya gidiyor, gençler gidip bir kafeye bir çay içebiliyor mu gönül rahatlığıyla onu düşünmek lazım. Bizim gençleri mutlu etmemiz gerekiyor" açıklamasında bulundu.

GELECEKLERİNİ CİDDİYE ALALIM KULAKLARINDAKİ KÜPEYİ DEĞİL

Gençlerin başka alanlarda önemsenmeye ihtiyacı olduğunu aktaran Nalçakan, "Gençleri bu kadar önemsiyorsak onların geleceklerini ciddiye alalım, kulaklarındaki küpeyi değil. Bu da söyleyenlerin kulağına küpe olsun" dedi.

CELİL NALÇAKAN NE SÖYLEMİŞTİ?

Cüneyt Arkın'ın bir röportajda söylediği bu sözlere sosyal medyadan yanıt veren Nalçakan, "Aman ya... Ustaya saygımız sonsuz da, bu ne Allah aşkına? Size ne, bize ne başkasının saçından, küpesinden, dinlediği müzikten? Madem özümüze döneceğiz, bu işe önce rızkımızı saklamak yerine paylaşmayı, zulme ram etmen yerine dik durmayı, doğayı katletmek yerine onun parçası olarak yaşamayı hatırlayarak başlayalım" demişti.