Kaldığı otelin ifşa olduğunu açıklamıştı! Sedat Peker hakkında şaşırtıcı iddia

Kaldığı otelin ifşa olması nedeniyle yer değiştirme kararı alan Sedat Peker hakkında çarpıcı iddia..

Kaldığı otelin ifşa olduğunu açıklamıştı! Sedat Peker hakkında şaşırtıcı iddia

Türkiye gündemini sarsan Sedat Peker bulunduğu ülke olan Birleşik Arap Emirliklerinde sürekli yer değiştirmeye devam ediyor.

Kaldığı yerin sürekli olarak ifşa olması nedeniyle zor  bir süreç geçiren Sedat Peker'le ilgili FETÖCÜ kimliğiyle bilinen bir gazeteci bomba iddiada bulundu.

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre: Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker videoları ve sosyal medya paylaşımları ile gündemde etkisini sürdürürken Sedat Peker'in yerini değiştirmesiyle ilgili bomba bir iddia gündeme getirildi.. 

PEKER NEDEN YER DEĞİŞTİRDİ?

Organize Suç örgütü liderliğinden hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker'in yerinin tespit edildiği ve yapılan baskın sırasında çatışma yaşandığı ancak Sedat Peker'in kaçmayı başardığı iddia edildi..

İDDİA FETÖ YANDAŞI GAZETECİDEN
 
Bu bomba İddiayı dile getirenler arasında FETÖ ilişkileriyle anılan gazeteci Said Sefa'nın da yer alması dikkat çekiyor.. 

Tüm bunlar yaşanırken organize suç örgütü liderliğinden aranan Sedat Peker, kaldığı otelin ifşa olmasının ardından yer değiştireceğini belirterek pazar günü belki yeni video yayınlayamayacağını duyurmuştu.