İsmail Küçükkaya'dan CHP ve İyi Parti'yi sarsan iddia

Fox TV'den Halk Tv'ye transfer olan İsmail Küçükkaya, bugünkü canlı yayında altılı masaya seslenerek 'Havanda su dövmeyin' diyerek tepki gösterdi.

İsmail Küçükkaya'dan CHP ve İyi Parti'yi sarsan iddia

Nihayet gerçekleri haykıran bir gazeteci çıktı. Şimdiye dek Kılıçdaroğlu fark atarak kazanıyor diyenleri görüyorduk Halk TV ve TELE1 ekranında.

Bu tiplerin inadına İsmail Küçükkaya ateş püskürdü.

Muhalefeti uyardı.. Özellikle CHP yönetimini.. Bu sözler Halk TV'deki son sözleri olabilir mi bilemiyorum ama sonuna kadar katılıyorum. Ne diyor İsmail Küçükkaya?

Altılı masanın artık netleşmesi gerekiyor. 'Seçimi kazandık' demek kolaycılık. Kendilerine bir gazeteci olarak bunları aktarmak isterim. Seçim henüz kazanılmış değil. Politikalarınızı netleştirin. Birbirinize mesajlar gönderip durmayın artık. Ocak'ta kampanyalar başlar, Mayıs ortasında seçim var!

Vatandaşa umut verin, heyecan verin. Biz bu işi yapabiliriz mesajını verin. Kılıçdaroğlu ve Akşener'in birlikte miting düzenlemesi gerekiyor. Havanda su dövmeyin! Siz kendi politikalarınızı netleştirmezseniz kararsızlar başka tarafa gider.

Bu seçimi kaybederlerse bunların hiçbiri olmaz. Ne Kemal Bey kalır, Ne Meral Hanımı kalır! Bu iki isim bu seçimi kaybederse bir daha siyaset yapamazlar. Bunu 31 senelik Ankara gazetecisi olarak söylüyorum.

Adam daha ne desin! Helal olsun.. 2 senedir ben bunları söylüyorum. Onca hakarete onca tehdide onca küfre rağmen. Sonunda cesur bir adam daha dile getirdi.

Helal Sana İsmail Küçükkaya!

SADIK ŞİMŞEK