Gökhan Özoğuz bu adaletsizliğe çıldırdı! "Ülkelerin zehri Türkiye halkına veriliyor"

Şarkıcı Gökhan Özoğuz, Doç. Dr. Muhammed Keskin Türkiye'deki bir cipsle ABD'deki aynı cipsin arasındaki farkı açıklayınca deliye döndü. Türkiye'deki cipsin daha zararlı olduğunu gösteren karşılaştırma sonrasında Özoğuz, buna göz yumanlara vatan haini ifadesini kullandı.

Gökhan Özoğuz bu adaletsizliğe çıldırdı! "Ülkelerin zehri Türkiye halkına veriliyor"

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, sosyal medya üzerinden siyasi açıdan en çok ses çıkaran isimler arasında geliyor. Bir doktorun paylaşımını alıntılayarak Türkiye'nin en kalitesiz gıdaları tükettiğini ifade eden Özoğuz, bu duruma göz yumanlara isyan etti.

Doç. Dr. Muhammed Keskin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Amerika Birleşik Devletleri'nde ve Türkiye'de üretilen bir cipsin karşılaştırmasını yaptı.

AYNI ÜRÜN TÜRKİYE'DE DAHA ZARARLI

ABD'deki cips, palm yağı içermezken, 5 gram doymuş yağ ve 0.5 gram tuz içeriyor. Ancak Türkiye'deki aynı cipsin içinde daha fazla zararlı ürün var. Türkiye'deki cipste palm yağı bulunurken, 16 gram doymuş yağ ve 1.2 gram tuz bulunuyor.

YÖNETİCİLER HALKINA ZEHİR YEDİRTMEZLER

Aradaki bu fark da Özoğuz'u çileden çıkardı. Twitter'dan paylaşım yapan ünlü sanatçı, "Ülkesini seven siyasetçi, üretici, yöneticiler Ülkesine Halkına zehir yedirtmezler. Toprağımızda yetişen sağlıklı, nadide besinler yurt dışına gidiyor ve diğer Ülkelerin çer çöpü, zehri, hormonlusu Türkiye halkına yeriliyor. Bunu yapandan da, göz yumandan da ala Vatan haini yoktur" ifadelerini kullandı.