Fahriye Evcen o sorundan artık bıktı! Bir kez daha ayrılık geldi

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, Burak Özçivit ile mutlu bir evlilik yaşadı ve bu evlilikten Karan adlı bir çocukları doğdu. Evcen, Karan konusunda çok titiz davranırken, dadı rekorunu da kırmayı pas geçmedi.

Fahriye Evcen o sorundan artık bıktı! Bir kez daha ayrılık geldi

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen ile meslektaşı Burak Özçivit, birçok yapımda birlikte rol aldı. İkili meslektaş olmalarının ötesinde hayatlarını birleştirme kararı alarak evlendi. Magazin camiasının en mutlu evliliklerinden birini süren çiftin bir de Karan isimli oğulları oldu.

İkili oğullarına karşı çok fazla hassas olduğundan dolayı bir dönem aynı anda çalışmama kararı aldı ve Evcen oğluyla daha fazla vakit geçirmek için yapımları geri çevirdi. Kendisinin oğluna bakmasının yanında çift evde dadı çalıştırarak, Karan'ın bakımı için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Ancak Evcen bu konuda çok titiz.

FAHRİYE EVCEN'E DADI DAYANMIYOR
TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında aktarılana göre, Evcen büyük bir dadı krizi yaşıyor. Kendisinin koyduğu kurallara uymadığı için bu zamana kadar 14 dadıyı işten çıkaran Evcen, son olarak bir dadıyla daha anlaşamadığı için yolları ayırdı.

SOSYETE 5 BİN DOLARA DADI GETİRTİYOR

2. Sayfa'nın sunucusu Gülşen Yüksel de sosyete camiasında yeni bir furyanın başladığını iddia etti. İddiaya göre çocuğu olan birçok sosyetik isim 5 bin dolara İngiltere'den dadı getiriyor. Haftada bir gün izni olan dadılar, sosyetik patronlarının tahsis ettiği özel araçla istediği yere de gidebiliyor. 5 bin dolarla çalışan dadıların tüm görevi sadece sorumlu oldukları çocukla ilgilenmek. Üstelik çift bir uçuşa gittiğinde de dadı da onlarla birlikte business class kategoride uçuyor.

DADI TRANSFERLERİ BİLE YAPILIYOR

Sunucu Müge ise Galata'da oturan bir ünlüden bahsederek ismini vermedi ve dadı transferi yaptıklarını öne sürdü. İddiaya göre çok ünlü bir çift yurtdışından dadı getirdi ve çocukları büyüdükten sonra da başka bir ünlü çift dadıyı kendi çocuklarını büyütmesi için transfer etti.