Ekrem İmamoğlu son konserle daha büyük tepki çekti

İyi Parti yol yakınken ayrılabilir, CHP milliyetçilik ilkesinden anlaşılan vazgeçti

Ekrem İmamoğlu son konserle daha büyük tepki çekti

Önce Karadeniz gezisine yandaşları doldurdu ve sonrasında kendisine yönelik tepkilere parmak sallayarak meydan okudu. Vız gelir tırıs gider diyerek resti çekti. Hatalar hataları getirdi.

Şehit haberlerinin geldiği bir ortamda terör örgütü liderinin posterleri önünde konser veren bir sanatçıya sahip çıktı ve konser yaptırdı.. O konserden Sezgin Tanrıkulu başta olmak üzere çok sayıda CHP'li siyasetçi görüntüler paylaşmaya başladı.

Marifetmiş gibi konseri de öve öve bitiremediler..

Şu dakikadan sonra Ekrem İmamoğlu'nun işi artık çok zor. Doğu'da başka Karadeniz'de başka söylemler kabul edilecek şeyler değil.

CHP'nin logosu altı oktan oluşuyor. O oklardan birinin açılımı Milliyetçilik ilkesi. Anlaşılan o ilke tamamen kaldırılmış. Bugün Mustafa Kemal Atatürk bugünleri görecek olsaydı CHP yöneticilerinin tamamını sopayla kovalardı oradan. Şu dakikadan sonra HDP ile CHP hiç bir farkı olmadığını gözler önüne sermiştir. Bu hatalar anlaşılan seçimlere doğru çok ama çok daha fazla tekrarlanacak. İyi Parti'de yakında milliyetçi tabanından gelen baskıya dayanamaz o masadan kalkar. Bir seçimi daha ellerine yüzlerine bulaştırarak iktidara bir güzel hediye etmiş olurlar. Diyoruz ya Muhalefet değişmeden iktidar değişmez diye. Milletin hassas olduğu konuları bunların anlaması için daha kırk fırın ekmek yemeleri gerekecek görünüyor.

SADIK ŞİMŞEK