Ece Ronay Mehmet Ali Erbil'i ifşaladı! O ses kayıtlarına ve mesajlara herkes şok oldu

Ünlü fenomen Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil tarafından taciz edildiğini söyleyerek Erbil ile olan WhatsApp konuşmalarını yayınladı. Mehmet Ali Erbil'in genç kadına çok ağır konuştuğu görülürken, Farah Zeynep Abdullah'tan da Erbil'e tepki gecikmedi.

Ece Ronay Mehmet Ali Erbil'i ifşaladı! O ses kayıtlarına ve mesajlara herkes şok oldu

Türkiye'nin ünlü şovmenlerinden Mehmet Ali Erbil, ünlü fenomen Ece Ronay'a attığı seviyesiz mesajlarla ülkenin gündemine oturdu. Daha önce verdiği bir röportajda Ronay için, "Öyle aşk maşk yok. O benim kardeşim" diyen Erbil'in Ronay'a yönelik söylediği sözler ortaya çıktı.

HER ÇALIŞMAMDA SENİ DÜŞÜNÜYORUM İLK ETAPTA

Ece Ronay, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Erbil'in kendisine yolladığı ses kayıtlarını ve yazışmaları herkese gösterdi. Erbil'in Ronay'a "Benim bir beklentim yok ki ben klibinde beklentim olmadan oynuyorum. Her çalışmamda seni düşünüyorum ilk etapta. O da para kazansın, mutlu olsun, benim yanımda olsun" dediği duyuldu.

ECE RONAY KIRMIZI ÇİZGİ KOYDUĞUNU BELİRTTİ

Bu sözler karşısında Ronay, Erbil'e herhangi bir duygusal ilişki olamayacağını üstü kapalı olarak söyledi ve "Daha birbirimizi tanımıyoruz. Benim kırmızı çizgiler koymam çok normal. Benim sizden beklentim yok. Klibimde oynamanız bana yarar. Türkiye'de saygın bir insan olduğunuzu benden daha iyi biliyorsunuz. Olmazsa da sağlık olsun. Benim şarkılar her türlü izleniyor" ifadelerini kullandı.

MEHMET ALİ ERBİL'DEN ŞOK EDEN SÖZLER

Whatsapp yazışmaları ise asıl şoku yaşattı. Erbil Ronay'a "Bu akşam sizin yanınızda uyumak istiyorum" dedi. Karşılığında Ronay, "Mehmet Ali bey tabii ki de böyle bir şey mümkünatı yok. Bu ne demek böyle. İnanamıyorum" ifadelerini kullandı. Erbil ise "Memelerini tiktokta açıp göstermek daha mı saygın" dedi. Erbil, "Size hayırlı teşhirler dilerim" deyince Ronay, "Nasıl bir üslup bu şok içindeyim. Rezilsiniz, iğrençsiniz. Bunu da belirtmek istedim. Ben de size hayırlı sapıklıklar dilerim" cevabını verdi. Erbil ise "Sizin yaptıklarınızın yanında ben meleğim" yanıtını verdi.

ÜNLÜ DE OLSANIZ TACİZDEN KAÇAMIYORSUNUZ

Bu ekran görüntülerini hesabında paylaşan Ronay, "Merhaba arkadaşlar. Gün geçmiyor ki ülkemizde bir kadın daha tacize ve şiddete uğramasın. Şiddet diyorum çünkü psikolojik şiddet de şiddetin bir türevidir. Mehmet Ali Bey’i linçlemiştim, sonra bana mesaj atıp ağlayarak hastayım dediği için konuyu kapatıp özür dilemiştim. Klibimde oynamasını teklif ettim, kabul etti. Zaten çok değil, 5 saniye falan görünüyor klipte. Klip sonrası ahlaksızlıklar her geçen gün level atlayarak büyüdü. Görmezden gelmeye çalıştım, yaşına ve bulunduğu konuma saygımdan sessiz kalmaya çalıştım. Ona da gördüğünüz üzere ilk günden itibaren düşündüğü gibi bir münasebetimiz olamayacağını kırmadan söyledim. Ama bugün bana durup dururken ağza alınmayacak derecede laflar söyleyip tehdit ettiği için bu paylaşımı yapmak zorundayım. Bu paylaşım belki kariyerime ve mesleğime zarar verecek, çünkü kendisi yıllardır bu piyasada olan bir insan. Ama ben susmayacağım çünkü kendimi kandırılmış ve değersiz hissediyorum. Ben düştüm, başkası bu tofana düşmesin diye bu bir uyarı postudur. Ünlü de olsanız fenomen de olsanız tacizden kaçamıyorsunuz. Yazıklar olsun" açıklamasında bulundu.

SENİN ÇOCUĞUN YAŞINDA BİR İNSANA!

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah'tan da Ronay'a destek gecikmedi. Abdullah, "Yazıklar olsun Mehmet Ali Erbil, Senin çocuğun yaşında bir insana! Bu memlekette, bu zihniyette kim varsa rezil olsunlar insan içine çıkamasınlar. Geçmiş olsun Ece Ronay. Sen doğru olanI yaptın. Cesaretini tebrik ediyorum" dedi.