Demet Akalın yaptığı göndermeye "Şaka" dedi ama Gülben Ergen affetmedi!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Bodrum'da konser verdi ve ardından açıklama yaparak bir köy okulu yaptıracağını ama 'Gülben Ergen gibi para toplayarak değil' kendi parasıyla yaptıracağını söyledi. Sosyal medyada video viral olunca şaka olduğunu söyleyen Akalın'ı, Gülben Ergen cevapsız bırakmadı.

Demet Akalın yaptığı göndermeye "Şaka" dedi ama  Gülben Ergen affetmedi!

Şarkıcı Demet Akalın, Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir konser vererek 2 saate yakın sahne aldı. Şarkı sonrasında açıklamalar yapan Akalın, Antalya'daki yangınlar sonrasında bir kişiye ev yaptırdığını ifade ederek, yeni bir okul yaptıracağını anlattı.

GÜLBEN GİBİ PARA TOPLAYARAK DEĞİL KENDİ PARAMLA YAPTIRIYORUM

Akalın, yaptığı yardımları açıklarken, şarkıcı Gülben Ergen'e de göndermede bulundu ve "Antalya'da bir teyzemize ev yaptırmıştık. Şimde de bir köy okulu yaptırıyorum. Ama Gülben gibi milletten para toplayarak değil anacım, kendi paramla yaptırıyorum. Gülben'e de ağır salladım ama olsun" ifadelerini kullandı.

DEMET AKALIN "HERHALDE ŞAKA" DEDİ

Akalın'ın bu sözleri söylediği video, sosyal medyada gündem olurken bir Instagram sayfasının gönderisine Akalın'dan yorum geldi. Söylediği sözlerin yalnızca bir şaka olduğunu ifade eden Akalın, "Herhalde şaka" paylaşımında bulunarak kalp emojileri attı.

GÜLBEN ERGEN BU CEVABI AFFETMEDİ

Ancak şarkıcı Gülben Ergen bu cevaba kayıtsız kalarak cevap vermeyi unutmadı. Ünlü şarkıcı Akalın'a yanıt olarak sosyal medyadan yaptığı yorumda, "Şaka iki kişinin aynı anda gülmesi gereken bir durum değil mi? Derneğimizi, benim yıllardır emeğimi iyi bilenlerdensin sen" ifadelerini kullandı.