Cristiano Ronaldo çok fena dolandırıldı! Dünyaca ünlü birçok futbolcu da mağdur

Dünyanın en iyi oyuncularından biri olan Cristiano Ronaldo'nun filmlere yakışır bir dolandırıcılık ile dolandırıldığı anlaşıldı. Futbolcunun kredi kartı ve şifresini bilen seyahat danışmanı, zimmetine binlerce euro geçirdi.

Cristiano Ronaldo çok fena dolandırıldı! Dünyaca ünlü birçok futbolcu da mağdur

İngiltere'nin Manchester United takımına transfer olan dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun 3 yıl boyunca dolandırıldığı ortaya çıktı. Ünlü futbolcuyu, daha önce birlikte çalıştığı Geoster isimli bir seyahat firmasının çalışanının dolandırdığı anlaşılırken, bu çalışanın birçok futbolcuyu da dolandırdığı ortaya çıktı.

RONALDO'YU 288 BİN EURO DOLANDIRDI

HOLA'nın haberine göre, Maria Silva ismindeki seyahat danışmanı Ronaldo'nun kredi kartı şifrelerini biliyordu. Bu yüzden de 2007-2010 yılları arasında 200 sahte seyahat ayarlayarak zimmetine 288 bin Euro geçirdi. Ronaldo, hiç gitmediği bu seyahatler nedeniyle 288 bin euro dolandırıldı. 53 yaşındaki Silva'nın 2017 senesinde aynı suçtan dolayı hüküm giydiği de anlaşıldı.

BİRÇOK ÜNLÜ FUTBOLCUYU DA AĞINA DÜŞÜRDÜ

Silva'nın dolandırıcılık ağına sadece Ronaldo da düşmedi. Ünlü futbolcular Nani ve Manuel Fernandes de aynı yöntemle dolandırıldı. Silva, Ronaldo'nun menajeri Jerge Mendes'i 14 bin sterlin, Nani'yi 1500 sterlin, Manuel Fernandes'i 2440 sterlin dolandırdı.

DOLANDIRICI SEYAHAT ÇALIŞANI 2017 YILINDA TUTUKLANDI

Şimdi ortaya çıkan bu dolandırıcılık olayında, Silva 2017 senesinde Porto Mahkemesi tarafından tutuklandı. Zimmetine geçirdiği paraları da hala ödemeye devam ediyor.

Şirket, anlaşmalı futbolcuların ve ailelerin seyahatlerini ayarlamakla yükümlüydü. Ancak çalışan sayesinde hem şirket çok kötü etkilenmiş oldu hem de Ronaldo dünya gündemine düştü. Ünlü futbolcu, ifade vermek için gizli saklı gitti ama magazin dünyasından kaçamayarak, dünyaya manşet oldu.