Çaycı Hüseyin olarak bilinen Alparslan Özmol'dan acı haber!

Çocuklar Duymasın dizisinde Çaycı Hüseyin karakteri ile ünlenen oyuncu Alparslan Özmol, acı haberi kendisi verdi. Sürekli ölüm haberleriyle gündeme gelen oyuncu, bu kez kendi ölümünü değil babasının ölümünü duyurdu.

Çaycı Hüseyin olarak bilinen Alparslan Özmol'dan acı haber!

Sosyal medyada sürekli olarak öldürülen ve gündeme öldüğüne dair yalan haberlerle gündem olan Alparslan Özmol, Çocuklar Duymasın'da Çaycı Hüseyin karakteriyle ünlendi. Oyuncu geçtiğimiz günlerde ölüm haberlerine isyan etmişti. Bu kez Özmol'un kendisi değil ama babası Coşkun Özmol'dan kötü haber geldi.

ACIM TARİFSİZ, TÜM DOSTLARIMA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Akşam Gazetesi'nden Yasemin İlan'a konuşan Özmol, babasını kaybetmediğini verdiği acıyı aktardı ve "Gemlik'te yaşayan babam 21 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyordu. Nefes darlığı sorunu vardı. Bugün sabah saat 05.00'da vefat ettiği haberini aldım, yola çıktım Gemlik'e gidiyorum. Acım tarifsiz, arayan aramayan acımı paylaşan tüm dostlarıma şükranlarımı sunuyorum. Allah herkesten razı olsun, zor günümde yanımda olduğunuz için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncunun babasının cenazesi yarın öğle namazı sonrasında defnedilecek.

DİZİNİN POPÜLER LAFININ YARATICISI HAYATINI YİTİRDİ

Dizide Emine ile evli olan Çaycı Hüseyin, sürekli olarak "Adamı hasta etme" cümlesini kullanıyordu. Özmol da bu repliğin hikayesini sevenlerine anlatmıştı. Özmol'un söylediğine göre bu sözler babası Coşkun Özmol'a aitti. Coşkun Özmol'un bu sözleri büyük bir diziye damga vuran replik olarak hatırlarda kalmayı başardı.