Can Ataklı, İsmail Saymaz'dan özür diledi

Korkusuz yazarı Can Ataklı, gazeteci İsmail Saymaz için kullandığı ifade nedeniyle özür açıklamasında bulundu.

Can Ataklı, İsmail Saymaz'dan özür diledi

Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifasını sunduğuna dair iddiayı konu edindiği YouTube videosunda istemeden İsmail Saymaz'ı kırdığını söyledi.

Soylu'nun konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadığını, Saymaz'ın ise kişisel Twitter hesabında "Yakın çevresi istifa iddialarını doğrulamıyor" haberini paylaştığını dile getiren Ataklı, "Ben de konuşmamda 'Niye Soylu çıkıp bir şey demiyor da bunu yalanlamak İsmail Saymaz’a düşüyor?' diye sordum. Sanıyorum biraz heyecanlı olarak 'Bunlar ne karanlık işlerdir' diye de bir cümle söylemişim konuşmamda" dedi.

Meslektaşının kendisini arayarak "Oldu mu şimdi Can Ağabey? Beni nasıl karanlık ilişkiler içinde gösterirsin" diye sorduğunu belirten Ataklı, şöyle devam etti:

"Haklı mı? Haklı. İsmail Saymaz’ı bir dost olarak eleştirmek elbette yanlış değil, ama 'karanlık ilişkiler' demek yanlış. Ben de çok üzüldüm. Hemen bir tweet attım ve kamuoyu önünde özür diledim. Daha önce aynı grupta yazı komşuluğu yaptığımız İsmail Saymaz için özrümü burada da yazmayı kendime bir borç bildim."

Kaynak: Gerçek Gündem