Buket Aydın'dan canlı yayında ihanet itirafı geldi! İhaneti nasıl yakaladığını da anlattı

Ünlü sunucu Buket Aydın, TV8'de yayınlanan 2. Sayfa'nın konuğu oldu ve Müge ile Gülşen'in sorularını yanıtladı. İhanet sorularını yanıtlayan Aydın, aldatıldığını açıkladı ve nasıl yakaladığını da anlattı.

Buket Aydın'dan canlı yayında ihanet itirafı geldi! İhaneti nasıl yakaladığını da anlattı

Son zamanlarda Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile yaşadığı olaylı birlikteliklerle anılan Buket Aydın, TV8 ekranlarında yayınlanan "2. Sayfa" programının bugünkü konuğu oldu.

Müge ile Gülşen'in sorularını yanıtlayan Aydın, "Hiç ihanete uğradın mı?" sorusuna cevap verdi ve uğradığını söyledi. Yaşadığı süreci ve hissettiklerini de anlatan Aydın, çok üzüldüğünü ve bir süre sonra hiçbir şey hissetmediğini de aktardı.

İHANETE UĞRADIM SİNİRLENDİM, ÜZÜLDÜM

Aydın, "Uğradım tabi ki. Her kadın ihanete uğrar. Sinirlendim, üzüldüm ama bir süre sonra bir şey ifade etmemeye başlıyor. Ben böyle çok bir şeylerin acısıyla yaşayan insan değilim, çabuk unuturum kin tutmam, kin tutmakla uğraşmam. Herkes kendine yapar günün sonunda. İlk aşamada bir şok edici oluyor" dedi.

İHANETİ MESAJLA YAKALADIM

İhaneti nasıl fark ettiğini de anlatan Aydın, "Şüphelenmedim aslında. Önüme düştü. Benim önüme düşer hep böyle olur. Bu sadece aşk ilişkisi olarak düşünmeyin. Hep böyle oluyor. Çok kısa süre önce böyle bir şey yaşadım. Bir arkadaşım bana biriyle olacağını söyledi. Yanında olmaması gereken ve bambaşka birisi vardı. Onları gördüm orada, selam vermedim hiçbirine. İhaneti mesajla yakaladım. Ben kimsenin telefonunu karıştırmadım. Telefon duruyordu ışığı yandı çat diye. Kafamı çevirdim zaten mesajı gördüm. Üzerine gidince çıktı ortaya. Oldu başıma böyle bir şey geldi. İhanet eden kendini aldatır" şeklinde yanıt verdi.