Best Model yarışmacılarından skandal itiraflar! Ahlaksız teklifler mi yapılıyor?

Best Model yarışmasında yarışan "Best Smile" güzeli Elmas Yılmaz, katıldığı canlı yayında yarışmaya dair şok eden açıklamalarda bulundu. Yılmaz, yarışma öncesinde kimin kazanacağının belli olduğunu ve ahlaksız teklifler yapıldığını söyledi.

Best Model yarışmacılarından skandal itiraflar! Ahlaksız teklifler mi yapılıyor?

Türkiye'de oldukça popüler olan Best Model yarışmasına dair skandal iddialar ortaya çıktı. Best Model yarışmacıları canlı yayında birbirinden şok iddialar öne sürdü ve ahlaksız tekliflerin yapıldığını açıkladı.

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'ya konuk olan Best Smile güzeli Elmas Yılmaz, kendisinin hakkının yendiğini ve başkasının birinci yapıldığını söyledi. Yarışmayı kimin kazanacağını çok daha önceden belli olduğunu söyleyen Yılmaz'a erkek yarışmacı Barış Arslan da telefonla bağlanarak destek verdi.

ONLARA AYRI OTEL ODASI TUTULDU

Canlı yayında açıklama yapan Yılmaz, "Best Model'da dereceye girecekler önceden belliydi, onlara ayrı otel odası tutuldu. Dereceye gireceği belli olanlar Erkan Özerman'a masaj yapmaya çağrıldı" dedi.

OLUMSUZ KARŞILAYANLARA, "YARIŞMADA GÖRÜRSÜN" DENDİ

Organizasyon sorumlusunun erkek yarışmacılara mesaj attığını söyleyen Yılmaz, "Erkan Özerman'a kim masaj yapmak ister?" denildiğini, olumsuz karşılayanların da "Yarışmada görürsün" cevabıyla karşı karşıya kaldığını açıkladı.

AHLAKSIZ TEKLİFLERİ REDDETTİM, BEN BU PİSLİKLERİ YAPMADIM

Bu açıklamalar üzerine Best Model of Turkey 2021 yarışmacısı Barış Arslan yayına telefonla katıldı ve "Hem Organizatör Aydın Bey'in Elmas'a söyledikleri doğru hem de ben o ahlaksız teklifleri kabul etmediğim için derece alamayacağım konusu tamamen doğru. Bizzat kulaklarımla duydum bunları. Telefonda mesajlaşılarak bana bunlar söylendi. Elmas konusu yüz yüze konuşuldu. Bazıları 2-3 ödül birden aldı. Asla o ödülü yakıştıramayacağınız insanlar ikişer, üçer ödül aldı. Bu Best Model tarihinde yoktur yani bu kadar aynı kişinin üst üste derece aldığı...Ben şok oldum sahnede

Best Model tarihinde bir ilk oldu: kel birincimiz var. Diğerlerini söylemeye bile gerek yok. İlk 3 olamaz. Bu kadar kısa sürede oyların sayılması da imkansız. Ben ikinci ile konuştuğumda da 'İlk 5'te yoktum. Erkan Özerman beni öne aldı' dedi.

Yarışmanın psikolojisi ve üzüntüsüyle bunun ses kaydını alamadım, unuttum. Bu ahlaksız teklifi reddettiğim için bana hiçbir şekilde derece vermediler. Ben 1,5 yıl boyunca bu yarışma için hazırlandım. Sıkı Diyet, sıkı antrenman. Ahlaksız teklifi reddettiğim için beni cezalandırdılar. Duruşumu bozmadığım için kendimle gurur duyuyorum. Bu canlı yayın bir başlangıçtı, bunun arkasında duracağız ve devamını getireceğiz. 'Erkan Özerman'a masaj yaparsan derece garanti' dendi. Ben bu pislikleri yapmadım" dedi.