Benzemez Kimse Bize programı izleyiciyi gerdi! Mustafa Keser o yaptığı hareketle Bülent Ersoy'u çok kızdırdı

Bülent Ersoy ile Mustafa Keser'in sunduğu Benzemez Kimse Bize programının son bölümünde stüdyodaki gerilim izleyiciyi de sıçradı. İkilinin arasındaki soğukluğun sebebi de belli oldu.

Benzemez Kimse Bize programı izleyiciyi gerdi! Mustafa Keser o yaptığı hareketle Bülent Ersoy'u çok kızdırdı

Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Benzemez Kimse Bize programında son bölümde büyük bir gerilim yaşandı. Türkiye'nin müzik camiasında önde gelen isimlerinden Mustafa Keser ve Bülent Ersoy'un sunduğu programda ikili adeta birbirine karşı kılıçlarını çekti.

Bülent Ersoy, program boyunca neredeyse Keser ile hiç konuşmadı. Hatta programın kapanışını bile Keser tek başına yapmak zorunda kaldı. TV8 ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında ikilinin arasındaki sebep açıklandı. Müge ve Gülşen'in öğrendiğine göre, Mustafa Keser'in yayın akışını bozması divayı çok sinirlendirdi.

BÜLENT ERSOY KENDİSİNİ KAPATTI

Gülşen yaşanan anları, "İkisi de çok zor isimler. İkisi de çok baskın isimler. Ne yaşandı o gece? Yayına yansıdı o negatiflik seyirciye geçti. Mustafa Keser yayın akşını bozdu. Bülent Ersoy'a fırsat vermedi. Şarkılarını üst üste söylemeye başladı. Bülent Ersoy kendisini kapattı ve geri plana atılmış hissetti. Seyirciye saygısından dolayı sustu. Kapanış konuşmasını Mustafa Keser tek başına yapmak zorunda kaldı. Ne ağzını açtı ne bir el sallama hareketi vardı" sözleriyle anlattı.

BÜLENT ERSOY SABAHA KADAR SETİ TUTUP TEPKİ GÖSTERMİŞ

Müge ise "Bülent Ersoy sabah 5'e kadar seti hazır tutmuş. Kamera beni çekmiyor vs demiş. Kameramanlar da yaşanan gerilimden dolayı rahat çekim yapamadıklarını söylemiş. Mustafa Keser ise ailesini alıp eve gitmiş. Bülent Ersoy sabaha kadar 'böyle bir sinir harbiyle yaşamak ve böyle bir çekim yapmak istemiyorum' demiş" ifadelerini kullandı.