Bahar Candan'dan garip sözler: Ayın karanlık yüzünde Mustafa Topaloğlu ile çay içtik

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sürekli olay olan Bahar Candan, bu kez canlı yayında uzaylılarla iletişime geçtiğini söyledi. Sunucuları da şaşkına çeviren Candan, Mustafa Topaloğlu ve Yusuf Güney ile birlikte ayın karanlık yüzünde çay içtiklerini söyledi.

Bahar Candan'dan garip sözler: Ayın karanlık yüzünde Mustafa Topaloğlu ile çay içtik

TV8'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının konuğu Bahar Candan oldu. Her katıldığı programda olay olan Candan, bu kez de uzaylı çıkışıyla herkesi şaşkına çevirdi. Uzaylılarla iletişime geçtiğini ama İngilizce bilmedikleri için konuşamadıklarını söyleyen Candan, Ay'ın karanlık yüzünde Mustafa Topaloğlu ve Yusuf Güney ile çay içtiklerini söyledi.

AYIN KARANLIK TARAFINDA ÇAY İÇTİK

Candan, "Ben uzaylılarla iletişime geçiyorum. Beni aradı açmadım çünkü İngilizce bilmiyor. Şartlarım var. Instagram kullanmıyorlar. Biliyorum onların uzaylı olduğunu. Örneğin geçen gün ben Mustafa Topaloğlu, Yusuf Güney, ayın karanlık tarafında çay içtik. Ben gittim astral seyahat ettim onları gördüm. Oturduk çay içtik çay demledi Mustafa Topaloğlu'nun eşi. Bu yoga felsefesinde de Kuran'da da böyle. Bu var" dedi.

İNGİLİZCE BİLMEDİĞİ İÇİN NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ANLAMADIM

Candan, "Yusuf Beyin röportajını gördüm dedim ki bu saçma mı? Sonra gördüm o da oradaydı. Dedim nasılsın iyiyim. İngilizce bilmediği için henüz ne demek istediğini anlamadım. Türkiye'de gençleri anlayamayarak beyin göçüne sebep oluyorlar. Beni anlayamayan bir kişinin zaten yedinci boyuttan, anlattıklarımdan bir şey anlamazlar" ifadelerini kullandı.

STÜDYODA ŞU AN UZAYLI VAR

7. boyutta olduğunu söyleyen Candan, "Stüdyoda şu an uzaylı var. Dik durmanı istiyor. O söylemez hissediyorum. Ben 7. boyuttayım" ifadelerini kullandı.