Acun Ilıcalı bir servet harcayacak! 390 milyon lirayı gözden çıkardı

Türkiye'nin en çok tanınan medya patronu Acun Ilıcalı, son zamanlarda bir futbol kulübü alacağı söylentileriyle adını duyuruyordu. İşte o söylenti sonunda gerçeğe döndü. Ilıcalı, servet değerinde harcamayla o kulübü satın alıyor.

Acun Ilıcalı bir servet harcayacak! 390 milyon lirayı gözden çıkardı

Türkiye'nin çok bilinen ve tanınan medya patronu Acun Ilıcalı, futbola olan aşkından dolayı serveti gözden çıkardı. Fenerbahçe'ye olan tutkusunun yanında Hollanda 1. Lig'de top koşturan Fortuna Sittard takımının sahibi olan Ilıcalı, bu kulüpten sonra gözünü İngiltere tarafına çevirmişti. Şimdi o arayış son buldu çünkü Ilıcalı'nın alacağı kulüp belli oldu.

390 MİLYON LİRAYI GÖZDEN ÇIKARDI

Milliyet'in haberine göre, gerek maçlara gitmesiyle, gerek ekibiyle sürekli maçlar yapmasıyla futbola olan ilgisini her seferinde gösteren Ilıcalı, İngiltere'nin Hull City takımını gözüne kestirdi. Kulüp ile olan görüşmeler sürerken gelen haberler ise olumlu oldu. Ilıcalı yeni kulübü için 390 milyon lira ödeme yapacak.

ACUN ILICALI FUTBOLA İYİCE YAKLAŞIYOR

Kulüp sahibi Mısırlı iş insanı Assem Allam ile büyük oranda anlaştığı öğrenilen Acun Ilıcalı, futbol aşkını iyice büyütme yolunda kararlılıkla ilerliyor. Exxen platformunu maç yayıncısı olarak da kullanması ve bir yandan da yayıncı pozisyonuna geçmesi Ilıcalı'yı sektöre daha da yakınlaştırırken, bu kulüple birlikte ağırlığı çok daha artmış olacak.

HEDEFİM DÜNYADA SES GETİREN TAKIM OLUŞTURMAK

Ilıcalı Hull City için daha öncesinde, "İngiltere'de ülkemizin bayrağını Hull City'nin başarısıl dalgalandırmak istiyorum. Hull City'nin inşallah ileride kocasından, belli futbolcularına kadar Türklerden oluşmasını istiyorum. Hedefim dünyada ses getiren bir takım oluşturmak" demişti.