120 Dolarlık Yeni ve Sağlam Telefon Realme C21 İncelemesi

Cep Telefonu Almayı düşünüyorsanız Eğer.. Giriş seviyesi ucuz ve sağlam telefon arayanlar için yeni bir seçenek var.

120 Dolarlık Yeni ve Sağlam Telefon Realme C21 İncelemesi

 Realme C21 model telefon, geleneği bozmadan tıpkı C12 ve  C15 gibi birçok C Serisi cihazda kullandığı  MediaTek Helio G35 SoC işlemci ile birlikte geliyor.  Bu ucuz telefonun arkasında da 13 MP ana kamera olmak üzere üçlü arka kamera sistemi yerleştirdi. 5.000 mAh kapasiteli pil ile gelen cihazı 10W hızlı şarj desteğiyle  dolduracaksınız. Cihazın fiyatının 120 dolar olması ( 904 TL ) oldukça iyi bir haber.

Realme C21 Model Telefon Teknik özellikleri

Telefon, su damlası çentikli 6,50 inç  boyutta HD + IPS LCD ekran taşımaktadır. Ekranın çözünürlük kapasitesi 1600 x 720 piksel değerdedir ve cihaz ekranı 400 nit parlaklık değerine erişiyor. 270 ppi inç başına düşen yoğunluk değeri de bu ekranın bir özelliğidir. Sistemde accelerometer, gyro, proximity, compass sensörleri de yer almaktadır. 

Yana monte edilen kullanışlı bir parmak izi sensörü de Realme C21  model cihazda yerini almıştır. Realme C21  Helio G35 SoC sekiz çekirdekli işlemci üzerinde çalışıyor. Realme bu işlemciyi birçok modelinde kullandı ve başarı elde etti. Sistem ucuz olduğundan 32 GB ROM temel kalıcı bellek donanımı ile geliyor.

Ancak SD desteğini de eksik etmiyor. Arkada 3 adet 13 MP kamera bulunduran cihazla rahatlıkla 1080P kalitede çekim yapılabilir. Önde 5 MP kameraya yer veren Realme C21 model ucuz telefonda 5.000 mAh enerji kaynağı var ve bu kaynak 10W hızlı şarj adaptörü ile doluyor. Bütün dünyada giriş seviyesi cihazlarla rahatlıkla yarışma kapasitesi olan sağlam ve ucuz telefon alıcılarının değerlendirmesi gereken bir cihaz olan Realme C21 model büyük bir satış potansiyeli yakalayabilir.

Zira Realme C21 model fiyatı 120 dolar ya da 904 TL fiyatla satışa sunulacak. Son derece mütevazi bir işlemcisi, dayanıklı bataryası, sağlam donanımlar ve güvenilir bir entegrasyon ile karşımıza çıkan bu ürünü değerlendirmek gerek. İkinci bir akıllı telefonu olsun isteyenler, yaşlı veya çocuklar için hediye olarak almayı düşünenler için de cazip bir seçenek olarak görünüyor.