Yakında Tanıtılacak OnePlus 9 Serisinin Üçüncü Üyesi OnePlus 9R İle İlgili İlk Detaylar!

OnePlus'ın yeni serisi OnePlus 9'un üçüncü cep telefonu OnePlus 9R hakkında ilk detaylar ve iddialar ortaya çıkmaya başladı. Cihazla ilgili bilinen tüm detayları teknoloji haberimizde bulabilirsiniz

Yakında Tanıtılacak OnePlus 9 Serisinin Üçüncü Üyesi OnePlus 9R İle İlgili İlk Detaylar!

Yakında Tanıtılacak OnePlus 9 Serisinin Üçüncü Üyesi OnePlus 9R İle İlgili İlk Detaylar!
Önümüzdeki günlerde büyük ve etkili bir lansman gerçekleştirerek OnePlus 9 serisini tanıtacak olan OnePlus'ın, 9 serisinin yeni üyesi olacak olan OnePlus 9R ile ilgili ilk detaylar gelmeyi başladı. OnePlus 9R ilk bakışta diğer iki modelle birlikte serinin üçüncü bütçe dostu telefonu olacağı için dikkatleri çekmeyi başarıyor.

OnePlus 9R Tüketiciye Neler Sunacak?
OnePlus 9R
, tasarımı ile OnePlus 8T serisinin tasarım anlayışıyla benzer bir tasarımla gelecek. Sanpdragon 690 işlemcisine sahip olacak olan cihazın, bellek kısmında ise 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı ile gelmesi güçlü ihtimaller arasında. Ayrıca ortaya atılan bir iddiaya göre cihazın RAM kısmında 8 GB gibi bir bellek tercih edilecek olması. Bunun yanı sıra güçlü bir batarya ile gelecek olan OnePlus 9R, 5.000 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olacak.

Telefonun ekranı ile ilgili detaylara göz atıldığında ise 6,5 inç Full HD+ bir ekranla geleceğini söylemek mümkün. 90 Hz ekran yenileme hızına sahip olan cihazın dörtlü arka kamera kurulumu ile geleceği kesin bilgiler arasında yer alıyor. Ana kameranın ise 64 MP çözünürlüğe sahip olması bekleniyor. Bunun yanı sıra ultra geniş açıya sahip 8 MP çözünürlükte bir kamera ve ikili 2 MP lensin de ana kameraya eşlik edeceğini belirtmekte fayda var. Cihazın net fiyatı henüz açıklanmasa da, OnePlus 9 serisinin üç üyesinin de bütçe ve performans telefonu olacağı kesin durumda.