Volkswagen ID.3 Pro Performance Max Yeni Elektrikli Araba İncelemesi-2021

Gövde tipi Hatcback olarak dizayn edilen yeni elektrikli araba, 5 koltuk ve 5 kapılı olarak üretildi. Bu elektrikli araba 4.20 m uzunluğunda 1.8 metre genişliğinde ve 1.5 metre yüksekliğindedir.

Volkswagen ID.3 Pro Performance Max Yeni Elektrikli Araba İncelemesi-2021

Araç boşken 1805 kilogram çekiyor. Aracın çıkabildiği maksimum hızı 160 km/h ve sıfırdan 100 km hıza 7.3 saniyede çıkabilmektedir. Arkadan çekişli olan Volkswagen ID.3 Pro Performance Max gövde inşasında alüminyum ve çelik malzeme kullanıldı. Aracın beyaz, metalik gri, bakır, mavi metalik renkleri var.

 

Volkswagen ID.3 Pro Performance Max Teknik Özellikleri

 

Fırçasız DC motor tipini kullanan bu araç, 201 HP beygir gücü üretiyor. Motor 150 kW güçtedir. Momenti 310 Newton metredir.  Otomatik tek vitesli redüksiyon dişlisi, saatte 58 kW güç üreten 9 modüllü lityum iyon akü grubu zemin altına yerleştirilmiş. Otomatik fren sistemi, çarpışma uyarı sistemi, sürücünün nabzını kontrol eden sistem, yaya algılayıcı sensörlerle donatılan bu araç, acil şerit değiştirme yapabilecek yazılım da içeriyor..

 Masaj yapabilen deri koltukları, modern iç kabin yapısı, seyir halinde iken şeridi takip eden sensörleri, park mesafe kontrolü ve radar sistemi de bu araçta var olan donanımlardır.

Araçta lastik durumunu kontrol eden sensörleri de var. 10 inç çoklu dokunmatik ekranı, trafik işaretlerini tanıyabilen sensörleri, Dicover Pro navigasyon sistemi, otomatik müzik ve telefon sesini kontrol eden yazılımı 4 adet hoparlörü, 2 adet USB tip C bağlantı soketi de var.

Panoramik açılır tavanı, yağmur sensörü elektrikle ısınan ve ayarlanabilen dış aynaları ile modern bir tasarımı olan Volkswagen ID.3 Pro Performance Max değerlendirilmesi gereken bir elektrikli arabadır. Araçta yan paneller sentetik deri kaplıdır. Araçta tüm gelişmiş sensörler, hassas algılama kabiliyetine sahipler,  aracın ayrıca Bluetooth, DAB ve dijital radyo gibi modern ek aksesuarları var.

 

Volkswagen ID.3 Pro Performance Max fiyatı

bu araç İngiltere'de 31.290 sterline, Almanya'da 36.500 sterline satılıyor. menzili 350 km olan bu araç, uzun yolda tam dolumda dengeli kullanılırsa 500 km menzile kadar çıkabiliyor.