Ucuz Akıllı Oyun Telefonu

Hem ucuz hem de kaliteli işlemci taşıyan piyasadaki en güzel cihazlardan biri olan Nubia Red Magic 6R telefon modeli 7.8 mm kalınlığa sahiptir.

Ucuz Akıllı Oyun Telefonu

Cihazın ayrıca Pro versiyonu da bulunuyor. 144 Hz resim yenileme yeteneği, güçlü işlemci olan Snap Dragon 888 modelinden geliyor. Ekran 6.67 inç büyüklükte ve AMOLED özelliklidir. Yüksek parlaklık değerine sahip ekran 770 nit değere çıkabiliyor.

 

Nubia Red Magic 6R telefon Özellikleri

4.200 mAh enerji kaynağı, Çin'deki sürümde 55 W Avrupa'daki sürümde 33 W adaptör ile geliyor. Akıllı telefon, 12 GB 8 GB ve 6 GB Ram taşıyan 3 farklı versiyona sahip. Telefonda oyun oynayacak olanlar, hem güçlü işlemcisi hem de 144 Hz ekran yenileme yeteneği ile ve yüksek Ram bileşeni ile hiç sorun yaşamadan oyunlarını oynayabilecekler. Ucuz oyun telefonu Nubia Red Magic 6R 470 dolar fiyatla satışa çıkıyor. Cihazın 8 GB Ram versiyonu ise 517 dolar fiyatla satılacak. En yüksek Ram ( 12 GB ram) taşıyan versiyonu ise 611 dolardır. Hafif, sağlam, ucuz ve arkada 4 kamera taşıyan Nubia Red Magic 6R telefon oldukça büyük ilgi görecek. Çünkü ZTE şirketi bu modelde daha geniş bir alıcı kitlesi hedefledi.  Çünkü bu ürün sadece oyun için değil, kameraları da profesyonel olarak kullanacaklara da hitap ediyor.