Selçuk Geçer'den bomba dolar kuru yorumu: 15'de bile duramaz!

Yorumlarıyla dikkat çeken Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, YouTube kanalı üzerinden dolar/TL kuru üzerinden dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Selçuk Geçer'den bomba dolar kuru yorumu: 15'de bile duramaz!

Dolar hiç olmadığı kadar yüksek bir seviyeye dayandı. Muhalefet ve ekonomistler gelinen duruma tepki gösteriyorlar. En dikkat çeken yorum ise Selçuk Geçer'den geldi.

Dolar kurunun tırmanışa geçmesi ekonomistlerinde gündemindeydi. Youtube üzerinden yayınlar yapan Selçuk Geçer dikkat çeken tahminlerde bulundu.

Açıklamasında ''Dolar 9.40 olacak dediğimizde bize küfür edenler bugünlerde biz söylemiştik demeye başladılar... Bütün derdimiz küçük yatırımcının bu piyasa ortamında ezilmemesi '' ifadelerine yer veren Selçuk Geçer dolar ve altının yükselme nedeniyle de ilgili bilgiler verdi.

Açıklamalarına Elbette söylediklerimiz yatırım tavsiyesi değildir diye başlayan Selçuk Geçer, "Dünyadaki verilere ve haberlere baktığımızda bunun kesin olduğunu görüyoruz... Dünyada yüksek enflasyon oratmının kalıcı olduğunu söylüyor FED Başkanı... Böyle bir kriz ortamında altının Onz'unun düşmesini beklemeyin. zaman zaman geri çekilmeler olabilir ama önce geri çekilme sonra sıçramalar olabilir'' uyarısında bulunuyor..

Çin'in büyüme tahmini hakkında da değerlendirmelerde bulunan Selçuk Geçer söz konusu açıklamalarında şunları kaydetti...


IMF ÇİN'İN BÜYÜME TAHMİNİNİ YÜZDE 8 OLARAK BELİRLEDİ

Çin bir anlamda dünyanın üretim merkezi gibi..


Dünyada en fazla değer kaybeden para birimi Türkiye


Dünyadaki gelişmelere Merkez Bankası tuz biber ekti.

Dolarla ilgili olarak Selçuk Geçer'in dikkat çeken açıklamalarını izlemek için youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz